23948sdkhjf

Mother ny satsning av Melker & Couet

På torsdag den 14 januari är det dags för öppning av Melker Anderssons och Danyel Couets nya restaurang Mother med plats för 500 gäster. Adressen är nya Mästerhuset, mitt i Stockholms city.

Målgruppen för Mother är frekventa uteätare som prioriterar matupplevelsen och välbalanserad kost som bygger på smart sammansatt mat. Gästen har också möjlighet att välja en booster, som är en ingrediens som lyfter övriga delar av maten och som lyfter och förstärker rätten. Exempel på boosters är chili, vitlök, ingefära och kakao.

– Vi talar fortfarande om njutning och en gastronomisk kvalitet, men vi tror att den idag omfattar mer än smak och presentation. Att tillfredsställelsen till och med kan bli större om maten är mer balanserad. Medvetenheten om sin kropp och vad den behöver måste inte stå i konflikt med att gå ut, äta och dricka gott och träffa vännerna”, säger Danyel Couet.

Köksmästare på Mother är Martin Wall som har erfarenhet från Moderna Museets restaurang, Hornstulls restauranger och Rosendals Trädgård.

På Mother är surfplattor är kanalen där menyerna presenteras och verktyget för beställningen som görs av gästen själv.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063