23948sdkhjf

Stjärnkock tar över i köket hos Grand Hotel Saltsjöbaden

Grand Hotel Saltsjöbaden får den här månaden en ny kökschef. Det är den välrenommerade kocken Gustav Otterberg som ska skapa en meny som bjuder på en kulinarisk upplevelse präglad av ekologiska och lokalproducerade råvaror.

Gustav Otterberg har tidigare bland annat varit kökschef på Artipelag och köksmästare på Ekstedt. Senast kommer han från Van Der Nootska Palatset.

Det ska bli roligt att få ansluta till Grand Hotel Saltsjöbaden, hotellet har en fantastisk historia och en stämningsfull atmosfär. Jag ser fram emot att bli en del av hotellet samtidigt som jag hoppas att min kunskap om matlagning ska kunna höja Grand Hotel Saltsjöbaden till en kulinarisk matdestination, säger Gustav Otterberg.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08