23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

PMH International AB utökar med lyftvagnar från HOVMAND

Det Ystadbaserade företaget med över 46 års erfarenhet av lyftlösningar är nu svensk agent för Hovmand lyftvagnar. Den danska familjeägda lyftvagnstillverkaren Hovmand A/S är med sina nära 50 års erfarenhet världsledande producent av lyftvagnar.

Den danska familjeägda lyftvagnstillverkaren Hovmand A/S är med sina nära 50 års erfarenhet världsledande producent av lyftvagnar och lyftverktyg till dessa.  Lyftvagnarna är modulbyggda och kan kundanpassas i 150.000 olika kombinationer med snabb leverans för användningsområden där gods såsom kartonger, rullar, dunkar, fat och säckar hanteras.  Att lyftvagnarna dessutom kan levereras i helt rostfritt utförande i kapslingsklass IP 66 och i ESD-säkert utförande gör arbetsområdena i det närmaste oändliga.

Affärsområdeschef Ronnie Nilsson
- ”Vi är stolta över att kunna erbjuda Hovmands lyftlösningar. Hovmands produkter effektiviserar all förflyttning av gods på lager och i produktion samtidigt som medarbetarna förblir motiverade och glada.”

Ronnie Nilsson fortsätter
- ”Behovet av att kunna erbjuda en skräddarsydd lyftlösning som hanterar hela processen är viktigt. Ta rullhantering som ett exempel: Rullarna måste lyftas från en pall, vridas upp och transporteras till förpackningsmaskinen och slutligen placeras på en axel. Dessa moment skapar ofta situationer där kroppen utsätts för ogynnsamma belastningar och tar stryk. Med Hovmands lyftvagnar får man en lösning som gör jobbet och kan anpassas efter ens egna förutsättningar. Det är unikt.”


På pmh.se hittar ni Hovmand lyftvagnar och fler lyftlösningar för rullar, dunkar och fat.


PMH International AB har Sveriges bredaste lyftprogram med både standardiserade och kundanpassade lyftlösningar. PMH International AB har lång erfarenhet och kunskap av både lätta och tunga lyft som gör skillnad i den dagliga verksamheten för både små och stora företag. I sortimentet finns etablerade kvalitetsvarumärken såsom KITO, Erikkila, Stahl, Schmalz, Dalmec, JD Neuhaus, Logitrans, Haacon, Wimag, TeleRadio, Walmag, Crosby m.fl.

PMH International AB
Ekenäsg 6
271 39 Ystad
Ystads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560352097

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.06