23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

KITO EQ/EQS – Kättingtelfer med unika egenskaper

| Medlemsnyhet | Företag PMH International AB

Finns det en modern kättingtelfer med unika egenskaper? Absolut! Både KITO EQS 1-fas 230V som kan installeras i ett vanligt vägguttag och KITO ES 3-fas 400V som passar perfekt i vilken industriell miljö den placeras i.

KITO EQ/EQS kättingtelfer är utrustad med 2-hastigeters frekvensstyrning som standard, Detta ger kättingtelfern en mjuk och justerbar hastighetsreglering. Telfern är även utrustad med mjukstart och stopp för att undvika ryckiga och hastiga rörelser vid användande, se video. Kättingtelfern är också utrustad med överbelastningsskydd via frekvensstyrning vilket tillsammans med frikopplingar ger en säker och trygg användning av telfern.

Det som gör att KITO EQ/EQS står ut jämfört med andra kättingtelfrar är deras unika egenskap – Quicklift funktionen. Quicklift funktionen aktiveras per automatik vid laster under 30% av max belastning. Vid laster under 30% av max kapacitet ökas hastigheten med upp till 30%.

Exempel: Vid last under 300kg på en KITO EQ/EQS kättingtelfer med kapacitet på 1000 kg, aktiveras quicklift funktionen och ökar lyfthastigheten per automatik med upp till 30%.   

KITO EQS används med fördel på byggarbetsplatser, i reparationsverkstäder eller med någon typ av underhållsarbete som inkluderar tyngre lyft men med endast 1-fas 230V strömförsörjning tillgänglig. Den nya EQS är ett perfekt hjälpmedel i alla liknande situationer eftersom den enbart kräver ett vanligt vägguttag. EQS hjälper till där det behövs med en lyftkapacitet på 500 kg eller 1 000 kg.

KITO EQ har en modern design vilket bara är en bonus och kommer passa perfekt oavsett vilken industriell miljö den placeras i. Med lyftkapacitet mellan 125 kg upp till 1000 kg. Vill du veta mer om KITO EQ, klicka här och se de unika egenskaperna.

Medlemsnyhet

Företag
PMH International AB

Ekenäsg 6
271 39 Ystad
Sverige
PMH International AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.096