23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Kostnadseffektiv och energisparande lagerhall

| Medlemsnyhet | Företag PMH International AB

PMH presenterar Climathallen som är framtagen för de som behöver en enklare isolerad lokal. PMH har ett utbud av flexibla lagerhallar anpassade till alla typer av lokalbehov och användningsområde.

PMH presenterar Climathallen som är framtagen för de som behöver en enklare isolerad lokal. PMH har ett utbud av flexibla lagerhallar anpassade till alla typer av lokalbehov och användningsområde.

Climathallen är en kostnadseffektiv lokallösning för ett utrymme som ska vara uppvärmt och samtidigt energisparande. PMH-Hallen arbetar mycket med kundanpassade lösningar och anser att climathallen är den perfekta kombinationen mellan den oisolerade hallen och traditionell isoleringsmetod; det vill säga rätt lokal till rätt pris.

Climathallen bygger vidare på PMH-Hallen som varit marknadsledande i mer än 35 år. Isoleringen består av en vit (hög ljusreflektion) isolerad innerduk med 100 mm polyeten som ger lång livslängd och god isoleringsförmåga även i fuktiga miljöer. Isoleringsarbetet sker från insidan vilket gör att byggprojektet inte påverkas av dåligt väder. PMH-Hallen går även att isolera i efterhand.

PMH-Hallen finns i flera utföranden anpassade till skiftande behov, alla i underhållsfritt material och tillverkade i Sverige. Montaget är snabbt och rationellt vilket gör PMH-Hallen till en mycket flexibel och kostnadseffektiv lösning. Hallarna tillverkas i valfri längd och bredd, stor fri golvyta utan hindrande pelare. Konstruktionen kan varieras även vad gäller utrustning, till exempel placering och utformning av portar, dörrar, förbindelsegångar mm.

PMH-Hallens lagerhallar går snabbt att sätta upp och snabbt att plocka ner vilket är idealistiskt i en föränderlig värld. Detta görs utan att tulla på kvalitet och livslängd. Känner man inte för att köpa en hall går det lika bra att hyra/leasa en PMH lagerhall, klicka här för att läsa mer om våra lagerhallar.

STARKA SKÄL FÖR ATT VÄLJA PMH-HALLEN

  • Låg anskaffningskostnad.
  • Kort byggtid.
  • Stor, fri golvyta utan pelare.
  • Kan isoleras eller avfuktas.
  • Underhållsfritt material.
  • Lätt att bygga ut eller flytta.
  • Kan erhållas i valfri längd eller bredd.
  • Köp - Hyr - Hyrköp - Leasing.

Medlemsnyhet

Företag
PMH International AB

Ekenäsg 6
271 39 Ystad
Sverige
PMH International AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.109