23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Lyftlösning som effektiviserar er produktion

| Medlemsnyhet | Företag PMH International AB

Ett område som oftast förbises när man bygger en tillförlitlig produktionersinfrastruktur är lyft och transport av material. För att vara konkurrenskraftig i tillverkningsindustrin krävs en resurseffektiv produktion med höga kvalitetsnivåer.

Det finns en stor förbättringspotential där företaget kan bli smartare, säkrare, effektivar och mer ergonomiskt, vilket slutligen påverkar lönsamheten i företaget. Oavsett om ni har nya maskiner, ny lokal, lyfter ineffektivt eller behöver uppdatera ett föråldrat lyftsystem, finns det en lösning. För att läsa mer om alla våra olika profilskenor, klicka här.

Lättprofilstravers
Är ett smart och kostnadseffektivt takskensystem som möjliggör snabba, säkra, tysta och exakta förflyttningar och positioneringar av gods över golvet mellan olika arbetsstationer/maskiner. Det lättuppbyggda skensystemet i stål eller aluminium fungerar som följande: Två stationära banbalkar fästs i taket och där en eller två rörliga vinkelrätta skenor förflyttas i banbalkarna.

Portaltravers
Det är en fristående portal där lyft kan utföras. Det är ett utomordentligt alternativ om takkonstruktionen inte kan bära upp traverser/enkelbanor. Portalen består av minst fyra ben som förankras direkt i golvet med överliggare på båda kortsidorna och två banbalkar på långsidorna.

Precis som lättprofilstraverserna förflyttas en eller två rörliga vinkelrätta skenor i banbalkarna som möjliggör snabba, säkra och exakta förflyttningar och positioneringar av gods över golvet mellan arbetsstationer/maskiner.

Systemet kan i princip vara hur högt eller långt som helst och förlängas eller förändras för framtida behov och är därför en framtidssäker investering. Traversen kan utrustas med elektriska åkvagnar om lasterna anses vara stora eller vid större spännvidder.

Både lättprofiltravers och portaltravers finns i kapaciteter upp till 2000 kg och utrustas oftast med antingen en kättingtelfer, vakuumlyftare eller balanslyftare.

Läs mer om våra traverser och traverskranar

https://www.pmh.se/travers-traverser-traverskranar

 

Medlemsnyhet

Företag
PMH International AB

Ekenäsg 6
271 39 Ystad
Sverige
PMH International AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.093