23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ljudlös transport med Panther Silent

Panther Silent Handtruck har gjort sig känd för att avge extremt låg ljudnivå och är näst intill ljudlös transport jämfört med övriga handtruckar på marknaden.

Panther Silent handtruck, med sina specialkonstruerade hjul, ger en ljudlös transport och med denna unika egenskap är det även möjligt att köra utomhus utan problem. Metallspån, småsten eller snö fastnar inte på hjulen och dessa bromsas därmed inte! För att se hur bra Panther Silent kan användas på en grusväg, klicka här.

Hjulen är också mycket skonsamma mot golvbeläggningen, speciellt vid klinkergolv och därmed blir underhållet på golvet minimalt. Den ljudlösa transporten är också fördelaktig i byggnader med butiker på bottenplan och boende ovanför. Panther Silent används på företag där anställda och kunders komfort och välbefinnande sätts i fokus. Klicka här för att se alla fördelar med Panther Silent.   

Det ergonomiska handtaget och de stora styrhjulen, säkrar en minimal igångkörningskraft och en ergonomiskt riktig hantering av tunga lastpallar både då man skjuter och drar lasten. Panther Silent erbjuds i flera olika variationer med olika gaffellängder och bredder. Med glidskenor vid gaffelspetsarna kan Panther Silent handtruck lätt köras in och ur lastpallar. De tvillingmonterade gaffelhjul ger optimala styregenskaper. Panther Silent har permanent quicklyft, för snabbt kunna lyfta pallen från golvet.

Är ni ute efter någon annan sorts lyftvagn med andra kapaciteter/gaffellängder, klicka här för att se hela vårt stora sortiment.

PMH International AB
Ekenäsg 6
271 39 Ystad
Ystads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560352097

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.031