23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Det perfekta väderskyddet – Protecthall

| Medlemsnyhet | Företag PMH International AB

Protecthall är ett effektivt sätt att skydda material och samtidigt få lätt åtkomst till godset. Skärmtaket finns i olika utförande, storlekar och färger.

Protecthall är det fristående skärmtaket, som skyddar ditt gods. Väderskyddet är snabbt och lätt att montera och demontera. Om behoven ändras kan det fristående skärmtaket enkelt byggas till, flyttas eller avyttras. Flexibiliteten för denna hall är väldigt stor. Det är en förhållandevis låg investeringskostnad och kort leveranstid. Det finns inga pelare som hindrar placeringen av godset. Hallen förses med dukklädd gavelspets som tar mycket av väder och vind, trots den stora öppningen. Denna gavelspets sätt på önskad höjd.

Öppningen i väderskyddet kan man göra så bred som man behöver, allt från en mindre öppning till hela gaveln. Då hallen utsätts för vindlaster säkerställs stabiliteten genom vindnät i hallens bakre gavel som släpper genom luften och därmed minskar lufttrycket.  Ni kan få er företagslogo tryckt på PMH's alla hallar. Ett väderskydd står ofta placerad att den kan vara fördelaktigt att sätta sin logo på det, klicka här för att läsa mer om färger och design. Protecthallen kan även användas som en förlängning av en vanlig hall som ett effektivt väderskydd och lastzon.

PMH-hallen har ett brett utbud av lagerhallar för alla olika behov. Är ni i behov av ett temporärt lagerbehov, klicka här för att läsa om vår hyrhall. Vill ni istället se hela vårt utbud, klicka här.

Medlemsnyhet

Företag
PMH International AB

Ekenäsg 6
271 39 Ystad
Sverige
PMH International AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.079