23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Snabba och enkla lyft med JUMBO Flex Vakuumlyftare

JUMBO Flex är framtagen för snabba lyft och enkel hantering av kartonger, säcker, burkar och andra typer av gods. Tack vare enhandsmanövrering får man en exakt hantering av godset.

JUMBO Flex finns i tre olika kapaciteter och kan hantera laster upp till 50 kg. Enhandsmanövreringen fungerar lika bra för höger hand som vänster hand. JUMBO Flex är främst avsedd för hantering av kartonger, säckar, burkar och andra lättare laster. Det finns ett brett utbud av sugfötter beroende på vad godset har för material och form.

Operatören kan styra sänkrörelsen av godset med fingerreglaget som är ergonomiskt optimerat för att enbart behöva använda ett finger. Vakuumlyftaren är försedd med vinklingsbar och svivlande sugfot vilket gör att operatören kan greppa godset snabbt och placera det i den position som önskas. Utöver detta är vakuumlyftaren dessutom utrustad med snabbfäste för att enkelt byta sugfot utan verktyg.

Till JUMBO Flex finns flera olika tillval som kan väljas för att specialanpassad vakuumlyftaren. Tex. Inbyggd radiostyrning som sparar upp till 40% av energin/förbrukningen eller ljudisolerhuv som reducerar ljudnivån.  Det finns även möjlighet till att byta ut ventilenheten från JUMBO Flex Standard till någon av de andra ventilenheterna för en mer kundanpassad lösning.  

Vi har även andra vakuumlyftare från Schmalz upp till 2000 kg kapacitet, klicka här för att läsa mer.

PMH International AB
Ekenäsg 6
271 39 Ystad
Ystads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560352097

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.048