23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Spännande nyheter i PMHs nya sortilog

PMH erbjuder effektiva lösningar för lyft och materialhantering till den svenska marknaden sedan 1974. I deras nya sortilog kommer ni se allt från manuella lyftblock till lyftvagnar från HOVMAND.

PMH International AB är experter på lyftutrustning såsom vakuumlyftare, vinschar, traverser, telfrar och radiostyrning. Med vår mångåriga kompetens och unika utbud av lyftutrustning kan vi på PMH vägleda ditt företag för att finna den bästa lösningen för ert behov. Vi arbetar enbart med kända etablerade varumärken och ger dig som kund hög kvalitet med snabba leveranser.

I sortilogen hittar du lyftutrustning från ledande leverantörer i Europa och Japan. Vi har sammanställt information om våra lyftblock, dessa finns i manuellt, elektriskt eller luftdrivet utförande. Till dessa lyftblock erbjuder vi ett stort urval av svängkranar (Se vårt utbud här) och traverssystem. I en övergripande beskrivning visar vi vakuumlyftare för hantering av plåt, glas, kartong eller säckar. För kundanpassade lyftbehov erbjuder vi vår unika balanslyftare i många utförande.

En av årets stora nyheter I PMHs nya sortilog är agenturen för HOVMAND som levererar lyftvagnar i världsklass. HOVMAND har en mängd olika modeller och utförande. Deras lyftvagnar finns i kapaciteter mellan 30-300 kg och har ett brett utbud av olika applikationer/verktyg. HOVMAND erbjuder allt ifrån enklare modeller med lyftbord till lyftvagnar för rullhantering/dunkar/fat samt även i rostfritt utförande för användning inom livsmedels- kosmetik- läkemedel- eller kemisk industrin.

Dessutom presenterar vi nya JDN Mini luftdriven kättingtelfer som är utvecklad för flexibilitet och smidighet som kräver minimalt underhåll. Den kännetecknas av unik service app, minimalt underhåll, längre livslängd, integrerad gränslägesbrytare och enklare att serva. Utöver detta finns även JDN Mini kättingtelfer i livsmedelsklassat utförande. Telfern är skapad för att möta de höga kraven som ställs för livsmedels- läkemedels- och den kemiska industrin. Den är pneumatisk driven vilket gör den explosionsskyddad och kan därför användas på platser där organiskt brandfarliga kemiska ämnen hanteras. För att se en video om nya JDN Mini, klicka här.

Läs mer om Sveriges bredaste lyftprogram på vår hemsida. 

PMH International AB
Ekenäsg 6
271 39 Ystad
Ystads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560352097

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.031