23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Livsmedelklassad telfer med stor flexibilitet

JDN Mini i livsmedelsklassat utförande är en luftdriven kättingtelfer med stor flexibilitet och smidighet. Med sin kompakta form är den lätthanterlig och har en låg egenvikt.

JDN Mini i livsmedelsklassat utförande är skapad för att möta de höga kraven på bl.a. hygien som ställs inom livsmedels- och läkemedelsindustrin. Den har en patenterat bromssystem och en robust telferkropp av kompositlegering.  

 

För att säkerställa en stabil och pålitlig drift har JDN testat sin livsmedelsklassad telfer under lång tid både ute i livsmedelsindustrin och i sin egenutvecklade klimatkammare, klicka här för att se hur det har sett ut. Detta för att kunna utsätta telfern för våta miljöer med hög luftfuktighet och tuffa rengöringsprocesser med högtryckstvättar.

 

Telfern är byggd för att vara enkel att rengöra och motstå daglig rengöring utan driftstopp med aggressiva högtryckstvättar utan att lyftas ner från sin upphängning. Dessutom är telferns motor smord med helsyntetisk mineraloljefritt specialfett som möter de höga krav som ställs för livsmedels- och läkemedelsindustrin. Kättingen är sedan smord med livsmedelsgodkänt smörjmedel.

 

För att läsa mer om våra andra luftdrivna telfrar, klicka här.

PMH International AB
Ekenäsg 6
271 39 Ystad
Ystads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560352097

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047