23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

VACUMASTER Comfort – Ny ännu bättre!

VACUMASTER Comfort vakuumlyft för bättre ergonomi och arbetsmiljö. Moduluppbyggd med längsok i aluminium och integrerad vakuumtank.

VACUMASTER COMFORT vakuumaktivering sköts av en elektronisk styrd ventil placerad på manöverboxen som även har inbyggd styrning för kättingtelferns funktioner. Den tysta vakuumpumpen är utrustad med en unik automatisk funktion som stänger av vakuumpumpen när vakuumet har uppnått tillräcklig vakuumnivå. Vakuumnivån kontrolleras därefter kontinuerligt för att pumpen ska starta igen om så behövs. Detta ger en tystare och mer behaglig arbetsmiljö men förlänger även drifttiden vilket ger en bättre driftsekonomi. 

Nu är VACUMASTER Comfort ännu bättre med ett helt nytt handtag. Detta handtag är framtaget för att förbättra ergonomin ytterligare och minimera riskerna för feltryck. Detta görs genom att alla knappar färgkoordinerade med specifika symboler. Handtaget gör det lätt att förflytta stora och tunga föremål men fortfarande behålla en ergonomisk arbetsposition. För att se mer om det nya handtaget, klicka här för att se video.

PMH International AB
Ekenäsg 6
271 39 Ystad
Ystads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560352097

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.032