23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Utländsk expansion för Pinchos tillsammans med Svensk Cater

| Medlemsnyhet | Företag Svensk Cater AB

I ett branschunikt nordiskt samarbete skrev Svensk Cater AB, en av Sveriges största restauranggrossister, den 1 november på ett förlängt avtal med Pincho Nation AB, bolaget bakom den populära restaurangkedjan Pinchos.

Det stod därmed klart att Svensk Cater AB får fortsatt förtroende som Pinchos huvudleverantör av mat och dryck till alla Pinchos restauranger både i Sverige och utomlands, som idag utgör ca 70 stycken.

”Svensk Cater är mycket glada och stolta över att åter ha fått förtroendet att arbeta vidare med en så innovativ och expansiv restaurangkedja som Pinchos”, säger Patrik Torstensson, Försäljningsdirektör på Svensk Cater AB.

Pinchos är en av Sveriges snabbast växande restaurangkedja. Det lekfulla konceptet är baserat på en svensk originalidé som etablerades i Göteborg 2012. Förutom att erbjuda ett brett, varierat utbud av smårätter i lokaler med extravagant dekor utmärker sig Pinchos också genom att vara världens första restaurang där alla beställningar sker via en egenutvecklad app. 2014 öppnades konceptet upp för franchisetagare och sedan dess har kedjan expanderat kraftigt i Sverige. 2017 startade de sin internationella etablering där första steget var att öppna i Oslo. Nu finns de även i Danmark, Finland. Genom Svensk Caters samarbete med Dansk Cater och Euro Cater har de hjälpt Pinchos vid deras expansion utanför Sveriges gränser.

”Vi känner stor trygghet i att fortsätta växa på den nordiska marknaden tillsammans med Svensk Cater, inte minst med tanke på det nära samarbetet vi bygger upp tillsammans med Servisegrossistene, Heinuntukku och Dansk Cater på den nordiska marknaden”, säger Patrik Back, CFO Pincho Nation Group.

Vi hoppas att det förstärkta samarbetet kommer ge Pinchos gäster en ännu bättre upplevelse och bolaget en stark partner i den nordiska expansionen.

För ytterligare information, kontakta
Patrik Torstensson, Försäljningsdirektör
Patrik.Torstensson@svenskcater.se, 073-0224443

Medlemsnyhet

Företag
Svensk Cater AB

Marknadsvägen 1
246 42 Löddeköpinge
Sverige
Svensk Cater AB

Sänd till en kollega

0.062