23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Lyft och hantera kartonger enkelt och snabbt

PMH har sedan 1974 erbjudit kompetens och unikt utbud av lyftutrustning. PMH erbjuder Sveriges bredaste program av lyftutrustning och kan hjälpa er lyfta kartonger, rullar, skivor, säckar, tunnor, backar och erbjuder även kundanpassade lyftlösningar.

 

 Lyftutrustning för kartonger

Vår kartonglyftutrustning hanterar alla era behov för att lyfta och transportera kartonger. Vi erbjuder lyftlösningar för kartonger som är lätta eller tunga, stora eller små, öppnade eller förseglade, ska lyftas lågt eller högt som ska lyftas från toppen eller från sidan. Oavsett vilken typ av kartong ni ska lyfta så hjälper vi er och ser till att ni får den kartonglyft som täcker era behov.


Ergonomiska, säkra och effektiva lyft

Den viktigaste aspekten när man lyfter kartonger är att det sker säkert och ergonomiskt. Vanligtvis handlar kartonglyft om repeterande lyft med varierande lyfthöjd, vilket påverkar kroppen negativt. Med rätt lyftutrustning säkerställer man att användaren får en korrekt arbetsposition, att innehållet skyddas och att man får en effektivare hantering.


Standard och kundanpassade lyftlösningar för kartonger

Vi erbjuder både standard och kundanpassade lyftlösningar för all typ av hantering av kartonger.

 

Våra lyftlösningar för kartong

Beroende på vad som ska lyftas har vi lösningen. Några av våra populära lyftlösningar är med hjälp av Vakuumlyftare från Schmalz som finns i flera olika utföranden. Lyftvagnar från Hovmand och Logitrans som finns med olika kapaciteter och applikationer (Läs mer om vårt sortiment). Balanslyftare från Dalmec är utrustade med olika typer av gripanordningar som kan lyfta, rotera, tippa paket med en vikt från 5 kg till 900 kg. Se vårt sortiment för viktlös hantering.

 

För mer information besök oss eller kontakta oss genom att ringa 0411-138 00 så kan vi berätta mer hur vi ska hjälpa er.

 

PMH International AB
Ekenäsg 6
271 39 Ystad
Ystads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560352097

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047