23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Bockkran Prosystem - En mångsidig och mobil lyftlösning

Nyhet från KITO ERIKKILA som släpper nya Bockkran Prosystem. Bockkranen är en mobil lyftlösning för varierande lyftbehov som inte behöver förankras i tak eller golv.

Mångsidig lösning

Bockkranenen kan både användas stationärt eller förflyttas där den behövs för tillfället, vilket gör den till en bra praktisk lösning som kan användas på många olika sätt inom samma företag. Med sin låga egenvikt och högkvalitativa hjul förflyttas bockkranen lätt och smidigt och när den är placerad låses den enkelt med parkeringsbromas på samtliga hjul.

 

Valmöjligheter

Bockkranen kan enkelt anpassas för just era behov. Den finns både som enbalks-bockkran och tvåbalks-bockkran beroende på vilken viktkapacitet ni är ute efter. Dessutom kan den extrautrustas med plattkabel eller inbyggd strömskena som gör att ni slipper nedhängande kablar.

 

KITO ERIKILLAs Bockkran används bäst med elektrisk kättingtelfer men kan också utrustas med manuella lyftblock som KITO Snabblyftblock CX eller KITO Snabblyftblock Mighty. För mer information om KITO ERIKKILA Bockkran Prosystem, klicka här.

 

På följande mässa i vår visar vi upp spännande nyheter och produkter ur vårt breda lyftprogram. Vi erbjuder även samtal i enskilda mötesrum som kan bokas redan idag.

 

Vi ställer på Underhållsmässan i Göteborg den 31/5-3/6 2022 monter B04:22
För att hämta er gratisbiljett till mässan,  klicka här.

För mer information om travers eller traverskranar

https://www.pmh.se/travers-traverser-traverskranar

 

PMH International AB
Ekenäsg 6
271 39 Ystad
Ystads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560352097

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.031