23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

WIMAG Aluminium bockkranar – Det ultimata lyfthjälpmedlet

WIMAG Aluminium bockkranar finns i kapaciteter från 500 kg till 3000 kg i olika utföranden. Bockkranarna är tillverkade i hög kvalitativa aluminiumprofiler som innebär att de har låg egenvikt och därmed är lätta att förflytta med sig.

WIMAG Aluminium bockkran AV-05/AVF-05 – Enkelt hjälpmedel för lättare lyft med en kapacitet på 500 kg. Bockkranen har en låg egenvikt vilket gör att den kan förflyttas och sättas upp av endast 1 person. Benen kan justeras i höjdled vilket bidrar till att kranen får ett brett användningsområden vid t.ex. ojämnt underlag eller vid lastning av lastbil, de kan fås med spetsfot alternativt fotplatta. AVF-05 är med 4 svirvlande vulkollanhjul vilka är låsbara i 90° samt med manuell broms.

WIMAG Aluminium bockkran AK-750/1500 – Ett portabelt lyfthjälpmedel som finns med kapaciteter 750 och 1500 kg. Bockkranen kan enkelt fällas ihop utav en person till transportläge för att enkelt kunna transporteras. Även på denna modell kan benen justeras i höjdled för att underlätta användning vid ojämnt underlag. Finns även specialanpassat utförande för kapaciteter upp till 3200 kg.

WIMAG Aluminium bockkran AKF-HV 1000 – Praktiskt hjälpmedel som finns med kapacitet 1000 kg. Bockkranen kan enkelt och smidigt förflyttas och sättas upp av två personer tack vare den låga egenvikten. Bockkranen är försedd med hjul för plant underlag, som tillbehör finns även grövre hjul för ojämnt underlag.

WIMAG Trebensbock – Finns med lyftkapacitet 250, 500 och 1000 kg. Kan enkelt ställas in genom de teleskopiskt höj och sänkbara benen. Bockkranen är utrustad med svirvlande upphängningsögla där man hänger ett lyftblock. Levereras som standard med spetsfot och kättingsäkring som bidrar till en säker uppställning, finns även med gummiklädda fotplattor.

För att läsa mer om vårt breda utbud av andra svängkranar klicka här.

PMH International AB
Ekenäsg 6
271 39 Ystad
Ystads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560352097

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.078