23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Portaltravers ERIKKILA – Ger full frihet

Golvmonterade portaltraverser, en alternativ lösning till den vanliga upphängningen i taket. Dessa fristående portaler passar utmärkt då takkonstruktionens bärighet inte räcker till.

De fristående portaltraverserna är enkla att montera ner och flytta vid behov. Våra portaltraverser går att få i stål, aluminium eller en kombination av båda. Dessutom går det som tillval att välja profilsystem med inbyggd strömförsörjning (strömskena) för att slippa alla nedhängande kablar. Portaltraversen är lättrullande tack vare den patenterade åkvagnen som nästan är helt tyst och rullmotståndet endast ca. 1% av lasten.

Portaltravers ERIKKILA enbalks – Perfekt för lägre vikter mindre än 1500 kg. För att hålla lokalytan under traversen fri och åtkomlig monteras förstyvningar så högt upp som möjligt och portalens benavstånd optimeras.

Portaltravers ERIKKILA tvåbalks – Perfekt för laster upp till 2000 kg (stål) eller aluminium (1000 kg). Kättingtelfern från KITO placeras mellan traversskenorna vilket är positivt för bygghöjden och ökar det effektiva lyftområdet.

Portaltravers ERIKKILA upphöjd enbalks – Om bygghöjden är för stor är en upphöjd enbalks portaltravers lösningen. Där placeras lyftbalken emellan de längsgående banskenorna och inte under. Finns i kapaciteter upp till 1500 kg.

Portaltravers ERIKKILA upphöjd tvåbalks – Ger ytterligare effektiv lyfthöjd då telfern placeras emellan traversbalken och inte under för att vinna lyfthöjd. Passar perfekt för byggnader med låg takhöjd och tyngre laster upp till 2000 kg (stål)

Alla dessa modeller finns även med eldrivning till åkrörelserna till traversen, för att läsa mer om alla våra portaltraverser från ERIKKILA, klicka här. För att se hur enkelt och smidigt portaltraversen monteras och fungerar klicka här.

PMH International AB
Ekenäsg 6
271 39 Ystad
Ystads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560352097

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047