23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

PMH-Hallen – ny katalog och nya möjligheter

PMH-Hallen är en av de marknadsledande aktörerna för lagertält. I mer än 40 år har PMH-Hallen erbjudit kvalitetshallar för lager, produktion & uthyrning. I den nya uppdaterade katalogen kan ni se alla de olika hallarna och möjligheterna som erbjuds.

Vi har byggt över 3000 hallar från Ystad i söder till Kiruna i norr och är er kompletta partner som är med er hela vägen från projektering, bygglov, montering till färdig hall. Alla våra hallar har pelarfria lagerytor och kan tillverkas i princip i vilken längd, bredd eller höjd som önskas av kunden. Många har även upptäckt fördelen med att leasa sin lagerhall hos oss. Mer än var fjärde lagerhall levereras på leasingavtal.

I den nya katalogen kan ni läsa om de olika hallarna vi erbjuder, allt ifrån en vanlig Lagerhall till en Polarhall som är anpassad för tuffare klimat. Dessutom kan ni läsa om de olika tillvalen som finns, olika användningsområden och mycket mera.

Lagerhall – Lagerhallen som passar de flesta lagerbehov. Den har kort byggtid, underhållsfritt material och låg investeringskostnad.

Plåthall – Plåthallen en robust hybridhall med smart ljusinsläpp. Den är tålig, enkel att flytta eller bygga till och inbrottssäker.

Protecthall – Protecthallen är det perfekta väderskyddet, ett effektivt sätt att skydda material och samtidigt få lätt åtkomst till godset. Skärmtaket finns i olika utförande, storlekar och färger.

Hyrhall – Hyr lagerhallar för temporära lagerbehov. Den är ekonomisk, lätt att bygga ut och har snabb leverans.

Climathall – Den enkla isolerade tälthallen. Den är välisolerad, har underhållsfritt material och en kort leveranstid.

Thermohall – Lagerhallen med uppvärmt lagerutrymme. Den har bra akustik, ljus interiör och ett högt isoleringsvärde.

Torrluftslager – Lagerhallen med inbyggd avfuktning. Den säkerställer en hög leveranskvalitet på ert gods, har låga driftskostnader och förhindrar korrosion på lagrat material.

Polarhall – Hallen för tuffare klimat. Den har en robust och förstärkt konstruktion, lackerad duk för snöavrinning och varmgalvaniserad stomme.

Läs mer om våra kvalitetshallarna från PMH-Hallen, klicka här för att komma till vår hemsida. 

PMH International AB
Ekenäsg 6
271 39 Ystad
Ystads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560352097

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.063