23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Balanslyftare Dalmec - För viktlös hantering

Våra balanslyftare och lyftarmar är perfekta för upprepande godshantering där de kan arbeta snabbt och effektivt. Vi har flera olika modeller beroende på hur den ska användas.

Det är det unika ventilsystemet i våra maskiner som utbalanseras godsets vikt och rörelserna blir mjuka samt steglösa. Beroende på hur du behöver använda balanslyftaren kan du montera på kundanpassade lyftverktyg, kan förses med momentupptagande lyftverktyg (utanför godsets tygndpunkt). Det finns även lyftverktyg med vridning/rotering av godset. Hos PMH kan du välja bland flera olika lyftare och pneumatiska balansarmar med olika kapacitet. Vi erbjuder bland annat balanslyftare från 60 till 900 kilo. Behöver du några särskilda kundlösningar? Vi erbjuder flera olika verktyg till våra lyftare.

DALMEC Posivel – Är utmärkt för snabb, upprepande hantering för gods upp till 60 kg. Genom att godset är utbalanserat i viktlöst tillstånd, kan båda händerna koncentreras till arbetsmomentet. Det utbalanserade godset kan förflyttas steglöst i valfri riktning och hastighet.

DALMEC Posifil – Är avsedd för snabb, upprepande hantering av gods upp till 80 kg. Detta genom att godset är utbalanserat i viktlöst tillstånd, då kan båda händerna koncentreras till arbetsmomentet.

DALMEC Minipartner – Är avsedd för snabb, upprepande hantering av gods upp till 80 eller 170 kg. Den är försedd med två handlöpvagnar för montage i lättprofilskena. Detta ger en säker och flexibel hantering inom stort arbetsområde.

DALMEC Partner EQUO – Är en pneumatisk balanslyftare typ PR med kapacitet upp till 250 kg. Kan förses med momentupptagande kundanpassat lyftverktyg för lyft av varierande gods. Momentupptagningen innebär att man inte behöver lyfta rakt ovanför godsets tyngdpunkt. Finns i följande utföranden: monterad på pelare typ PRC, monterad fast i taket typ PRF och monterad i manuell eller pneumatiskt driven åkvagn typ PRS.

DALMEC Partner PS – Är en pneumatisk balanslyftare typ PS med kapacitet upp till 300 kg. Kan förses med krokverktyg eller kundanpassat lyftverktyg för lyft i godset tyngdpunkt. Finns i följande utföranden: monterad på pelare typ PSC, monterad fast i taket typ PSF och monterad i manuell eller pneumatisk driven åkvagn typ PSS.

DALMEC Partner MX – Är en pneumatisk balanslyftare  typ MX med kapacitet upp till 900 kg. Förses oftast med ett momentupptagande kundanpassat lyftverktyg. Finns i följande utförande: monterad på pelare typ MXC, monterad fast i taket typ MXF och monterad i manuell eller pneumatiskdriven åkvagn typ MXS.

DALMEC kan användas till många olika gods några exempel är rullhantering, tankar och pallar. Det finns även balanslyftare med 90° vridning för hantering av t.ex. papprör. För att se på fler videofilmer om Dalmec Balanslyftare klicka här.

PMH International AB
Ekenäsg 6
271 39 Ystad
Ystads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560352097

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.031