23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Stapla enkelt kartonger på höjden med JUMBO Flex High-Stack

Med JUMBO Flex High-Stack vakuumlyftare erbjuder Schmalz unik en säker lösning för stapling av kartonger/lådor med upp till 50 kg vikt i ett ergonomiskt optimalt upp till 255 cm högt.

Fördelar med Jumbo Flex High-Stack
-       Pallar för containrar eller lastbilar kan packas på ett sådant sätt att den tillgängliga volymen utnyttjas optimalt.
-       Stapla kartonger nära marken kan göras utan att riskera skador på ryggen, med en minsta höjd av 30 centimeter från golvet kan kroppen fortfarande hållas i en upprätt position.
-       Stapelhöjder upp till 2,55 meter nås ergonomiskt och enkelt för operatören tack vare det långa och svängbara handtaget.
-       Vakuumlyftaren har ett ergonomiskt handtag för att styra vakuumlyftaren med en hand, kan användas av både höger- och vänsterhänta. Dessutom finns ett extra handtag till operatörens andra hand för att enklare styra vakuumlyftaren.
-       Det lyfta godset kan bara släppas i ett nedsänkt läge, operatören måste trycka på knappen för att sänka lasten hela vägen innan en sekundär mekanisk spak kan aktiveras för att släppa lasten. Denna säkerhetsfunktion förhindrar att godset släpps oavsikligt.

 

JUMBO Vakuumlyftare från Schmalz finns i flera versioner och erbjuder lyftlösningar för både porösa och täta material t.ex. kartonger, trä-, MDF-, gipsskivor, plåt, glas, säckar samt tunnor, med kapaciteter från 20 kg upp till 300 kg. För att läsa mer om våra olika vakuumlyftare från Schmalz, klicka här.

PMH International AB
Ekenäsg 6
271 39 Ystad
Ystads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560352097

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047