23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Enkelbana från Erikkila – Mångsidig lösning

Enkelbana är en perfekt lösning för snabba förflyttningar för laster upp till 1500 kg. Finns både med aluminium- eller stålskena, de kan även erhållas med inbyggd strömskena.

Den patenterade löpvagnen är nästan helt ljudlöst och rullmotståndet endast ca 1 % av lasten. KITO ERKKILA enkelbanor bidrar med ökad ergonomi och kvalitet till arbetsmiljön. Behöver man flytta gods över en större yta finns skenorna även som traverser.

KITO Erikkila enkelbana stål:

Perfekt för enkelriktad förflyttning av laster upp till 1 500 kg, utrustas enkelbanan med kurvor kan den användas för laster upp till 1 250 kg. Unika skarvar med koniska styrningar/hylsor och fyrkantsmuttrar styr stålprofilerna till perfekta skarvar.

KITO Erikkila enkelbana aluminium:

Perfekt för förflyttning av laster upp till 1 500 kg i en rak linje. Designad för att lätt kunna monteras med standardanslutningar och upphängningar. Den kan även lätt byggas om för att anpassas till ändrade förhållanden.

Inbyggd strömskena:

Enkelbanorna kan även erhållas med inbyggs strömskena. Detta förhindrar nedhängande sladdar från profilskenan.

 Enkelbanorna kan dessutom utrustas med vändkors, för att rotera godset eller byta enkelbana. Växlar för att lätt kunna skifta till en annan enkelbana. Teleskopbalk för att t.ex. kunna nå ut genom en dörr.

I de fall då kranen inte kan manövreras manuellt kan systemet utrustas med eldrivna åkvagnar. PROSYSTEM har två åkhastigheter som standard och frekvensstyrning med mjukstart/stopp vilket ger jämna och mjuka åkrörelser

PMH erbjuder ett brett sortiment inom lyftlösningar. För att läsa mer om våra andra profilskenor som t.ex. Portaltraverser från Erikkila eller Lättprofilstraverser från Erikkila, klicka här.

PMH International AB
Ekenäsg 6
271 39 Ystad
Ystads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560352097

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.036