23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

LOGITRANS Rotator - i ny version

Rotatorn finns i tre nya unika modeller. De båda modellerna med boxhållare kan tilta behållare och lådor så att användaren kan nå innehållet utan att sträcka sig och belasta ryggen. Med dessa modeller kan man också tömma behållaren helt upp och ner.

LOGITRANS Rotator finns i elektriskt utförande och gafflarna kan roteras/sidtiltas upp till 180°. Lasten kan höjas och sänkas så att arbetshöjden blir ergonomiskt riktig oberoende av stående eller sittande arbetsställning.

För att låsa fast pallen vid tömning finns det en extra hållare som tillbehör. Sidotiltgafflar med sidostöd och spännbeslag.

Dessa beslag kan hålla fast t.ex. en pall med kragar med höjden 400 till 1000 mm så att den kan tiltas hela 180°. Vid tömning av bl a trådkorgar, pallar med pallkragar kan det vara svårt att nå de understa detaljerna. Med LOGITRANS Rotator kan behållaren vinklas så att operatören får bättre åtkomlighet. Lyftkapacitet 700 kg. 

Kan även erhållas i rostfritt utförande.

Rotatorns touchdisplay är tydlig och enkel att använda

Programmerbar för stopp/tiltvinkel (tre  olika lägen) och rotationshastigheten. Hanterar även loggfunktioner så som driftstid, strömkonsumtion, antal driftscykler, överbelastning och batteristatus. Visar felmeddelande, aktuell position och tiltvinkel.Rotator/sidtilt med tydlig touchdisplay

Läs mer om LOGITRANS Rotator

Läs mer om Sveriges bredaste program av lyftvagnar

PMH International AB
Ekenäsg 6
271 39 Ystad
Ystads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560352097

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047