23948sdkhjf

De kan kombinera hantverk och företagande

Fem företag är finalister i Årets Företagare i bageribranschen 2017. Priset delas ut i slutet av september.

De fem företagen som branschorganisationen Sveriges bagare & konditorer nominerat till ”Årets Företagare i bageribranschen” är Nasif Fadel hos Liba Bröd i Göteborg, Heléne och Micael Stålbom från Stålboms Konditori i Falkenberg,Markus Ekelund från Thimons Konditori i Nässjö, Mattias Ljungberg från Tössebageriet i Stockholm samt Urshultsbagarns Tobias Karlsson och Mikael Pettersson Engström i Urshult.

Utmärkelsen tillfaller det företag som bäst lyckats utveckla företaget när det handlar om ekonomiska nyckeltal som lönsamhet, tillväxt och rörelseresultat, har uppsatta mål, och hanterar marknadsföring och strategi, profilering, ledarskap och medarbetarskap.

I prispotten finns 50 000 kronor och utmärkelsen delas ut i samband med Sveriges Bageri & Konditorimässa i Kista 22 till 24 september. Priset delas ut för andra gången och i fjol fförärades Christian Jörgensen, vd på Dahls bageri i Göteborg utmärkelsen.

Kandidater nomineras av branscehn och därefter korar en jury som i år består av Morgan Holmström, affärscoach och utbildare, Samuel Engström, partner Valuation Företagsvärderingar, Carl Eckerdal, chefsekonom Livsmedelsföretagen samt Johan Sörberg, bagarmästare vinnaren.

Sponsor och samarbetspartner till utmärkelsen är bagerileverantören Zeelandia.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.131