Urshultsbagaren prisad

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Bageriet är Årets Företagare i bageribranschen.

Tobias Karlsson och Mikael Pettersson Engström från Urshultsbagarn i småländska Urshult gick segrande ur stiden när Årets Företagare i Bageribranschen korades under branschmässan Sveriges Bageri & Konditorimässa.

Duon prisades för att de enligt juryn kombinerar geniunt hantverk med modern teknik och samtidigt visar god lönsamhetsutveckling med låg personalomsättning och hög trivsel.

Priset delas ut av branschorganisationen Sveriges bagare & konditorer.

På andra plats i årets tävling placerade sig Nasif Fadel från Liba Bröd i Göteborg och på tredje plats kom Mattias Ljungberg från Tössebageriet i Stockholm. Övriga finalister var Helene och Mikael Stålbom som driver Stålboms Konditori i Falkenberg och Markus Ekelund som driver Thimons Konditori i Nässjö.

Huvudsponsor till utmärkelsen är bagerileverantören Zeelandia.



Håll dig uppdaterad med Fast Food Magazine
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Startsidan just nu

Onlinepizza satsar brett

Närbutikskedja varumärkesskyddar matsatsning

En modern tesalong

På Hälsingegatan i Stockholm öppnar Dear Tea Society.

Wayne´s Coffe till A6

Så styrs restauranggästen rätt

Här är knepen till att få restauranggästen att minska köttkonsumtionen till förmån för vegetarisk mat, enligt en ny doktorsavhandling i beteendeekonomi.

Ny vd för Sydgrönt

Sydgrönt rekryterar från Findus.

Max Sverigechef prisad

Christoffer Bergfors har tilldelats utmärkelsen Hållbart Ledarskap 2017.

Arkiv

Compass Group med ny vd

Han tar över rollen som vd efter Jonas Siljhammar. Rekryteringen har skett internt.

Espresso House till Forumgallerian

OKQ8 förlänger med Rasta

Han fixar lunchmat av svinn

Stockholms Stadsmission öppnar café och lunchrestaurangen MatRätt.

Restaurangkoncept till Flygstaden

Två restaurangkoncept klara till nya volymhandelsområdet i Eslöv.

Vapiano till Klara C

Hawaii Poké öppnar nytt

Två nya restauranger för konceptet ser dagens ljus.

Uppåt för restauranger och caféer

Så mycket ökade hushållens konsumtion inom restauranger och caféer i augusti, enligt siffror från SCB.

Ny meny för SAS

Så ska franchisetvister lösas

Branschorganisationen lanserar medling som ny lösning vid tvister inom franchise.

Cater förlänger med Pinchos

Matgrossist förlänger avtal med restaurangkedjan.

Ny giv för O´Learys

Max till Varberg

I veckan öppnade hamburgerkedjan restaurang i Varberg.

Starbucks stänger ned e-handeln

De är bäst på kontorskaffe

Visita i väntat utspel

Ekologisk kyckling för Beijing8

Matkedja samarbetar med ny leverantör för att endast använda i ekologisk råvar i kycklingdumplings och baos.

Icabutiken räddade klassiskt bröd

Kyckling på macken

Food for Progress rekryterar ny chef

Han är ny chef hos Lantmännen

Nu kommer årets rosa produkter

Mer mjölkfritt hos Vapiano

Algföretaget knep årets Livsmedelspris

Svensk Fågel i snabbmatsutspel

Ny chef till Arla

Orkla skapar dryckescentrum

Vd-byte hos Duni

Snabbmatsklassiker till Luleå

Sänd till en kollega

0.164