23948sdkhjf

Italiensk månad på Stockholmskrogar

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Strandvägen 1 och Milles i Stockholm gästas av Eataly-kockar under hela november.

Den 7 november inleder Strandvägen 1 och Milles italiensk månad i samarbete med Eataly, restaurang- och saluhallskonceptet som också öppnar på Biblioteksgatan i Stockholm efter årsskiftet. Smakprojektet pågår till 2 december.

Varje vecka besöks restaurangerna av två Eataly-kockar som representerar olika italienska regioner. Menyn är säsongsbaserad och innehåller en stående tryffelrätt och ett utökat urval av viner.

– Det här blir ett underbart sätt för oss att lära känna och smaka på Eataly lite närmare. Vi får dessutom möjlighet att träna och testa innan vi öppnar i Bibliotekstan i början på nästa år, säger Pelle Lydmar, vd på både Strandvägen 1 och Eataly.

Första veckan besöks Strandvägen 1 och Milles av Marco Visciola från Ligurien och Diego Rossini från Piemonte. 

14/11-18/11
Diego Puddu, Lombardiet
Vincenzo Vitola,

Läs också: Efter sexskandalen – kändiskocken ger nu upp sitt krogimperium
Friuli

21/11-25/11
Lucio Vergine, Apulien
Roberto Cotugno,
Lazio

28/11-2/12
Gianluca Esposito, Emilia Romagna
Mirco Giudici, M
arche

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Västerbottensost blir dokumentär

Unik sushirestaurang får tillfällig replika i Stockholm

Restaurangchefen för Nadeshiko Sushi öppnar pop up.

Nu rullar kedjan sushi även på Ica

Ska brygga öl med helt ny robotcell

Hon är Stadshuskällarens nya konditor

Tyskland tog sommelier-guldet

Överraskande vinnare i Sommelier-VM.

Nyhetsbrev

Ungas matval styrs av värderingar

Arkiv

Finalisterna i sommelier-VM klara

Innovativa bakverk av Årets bagare 2019

Här ska Martin & Servera bygga nytt lager

Här är Årets rätt – av Årets kock

Sveriges bästa unga bagare korad

Familjer testar middagar åt Urban Deli

Fredrik Lindfors vidare i Sommelier-VM

Italiensk mat – mest poppis i hela världen

Framtidens mat – så tänkte vi förr och så tänker vi nu

Delicato lanserar "fikabubbel"

Efter sexskandalen – kändiskocken ger nu upp sitt krogimperium

Hamburgerrestauranger utsätter gäster för onödiga risker

Barmästare på ny jazz- och cocktailbar

Kennedy Bakircioglü får egen öl

Efter kritiken: Max avbryter veganmärkningen

Martin & Servera drar ned på plasten

Glitterpizzan har kommit till Sverige

Stockholm Fisk i ny tappning

Max inför veganmärkning

Poke bowl-koncept växer i Göteborg

Coca-Cola lanserar läsk med biljakt

Ökad tillväxt men stora utmaningar för Mackmyra

Burkvinet är här

Därför valde vertikalodlarna konkurs

Maten spåras på atomnivå

Två gotlänningar toppar Årets unga kock

Nio nya Bastard Burgers-restauranger har växt till tio

Årets Lilly Bollinger-tävling igång

130 år gammalt bageri räddas

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.121