23948sdkhjf

Italiensk månad på Stockholmskrogar

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Strandvägen 1 och Milles i Stockholm gästas av Eataly-kockar under hela november.

Den 7 november inleder Strandvägen 1 och Milles italiensk månad i samarbete med Eataly, restaurang- och saluhallskonceptet som också öppnar på Biblioteksgatan i Stockholm efter årsskiftet. Smakprojektet pågår till 2 december.

Varje vecka besöks restaurangerna av två Eataly-kockar som representerar olika italienska regioner. Menyn är säsongsbaserad och innehåller en stående tryffelrätt och ett utökat urval av viner.

– Det här blir ett underbart sätt för oss att lära känna och smaka på Eataly lite närmare. Vi får dessutom möjlighet att träna och testa innan vi öppnar i Bibliotekstan i början på nästa år, säger Pelle Lydmar, vd på både Strandvägen 1 och Eataly.

Första veckan besöks Strandvägen 1 och Milles av Marco Visciola från Ligurien och Diego Rossini från Piemonte. 

14/11-18/11
Diego Puddu, Lombardiet
Vincenzo Vitola,

Läs också: Efter sexskandalen – kändiskocken ger nu upp sitt krogimperium
Friuli

21/11-25/11
Lucio Vergine, Apulien
Roberto Cotugno,
Lazio

28/11-2/12
Gianluca Esposito, Emilia Romagna
Mirco Giudici, M
arche

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

80 recept och 70 tips i Paul Svenssons Rädda maten-bok

Kritiserar ojämställda kocktävlingar: ”Det går för långsamt”

Kändiskocken i rätten – nekar till att ha tafsat

3 kvinnor och 21 män i Årets kock-kvalet

Snabbmatskedjan först med svenskt Amazon Go-koncept

Trendig salladsbar till Hyllie

Blir fjärde Holy Greens-restaurangen i Malmö.

Nyhetsbrev

Hållbart kafé öppnar på Drottninggatan

Arkiv

Pinchos satsar internationellt – och byter vd

Striden om vegoburgarna intensifieras

Jamie Olivers krogimperium har kollapsat – över 1 000 jobb drabbas

Ny marknadschef för Årets kock

Nu kommer svenskodlad Pak Choi

Frantzén bästa restaurangen i Europa

Sju svenska krogar bland de 200 bästa europeiska restaurangerna på ODA:s lista.

Kopparbergs backar

Massor av sommarjobb i restaurangbranschen

Linnea & Basilika fortsätter växa

Öppnar tredje restaurangen hittills i år – fjärde är på gång.

Han går från Spotify till Gastrofy

Världens dyraste whiskyprovning

Ichiro's Malt Card-serie provas i Göteborg i november.

Mackmyra ökar omsättning – och förlust

De samarbetar för hållbar restaurangdrift

Nu finns Max även i Täby – med restaurang 142

Nu kommer ölglassen

Skaldjursäventyr i Bohuslän

Klassiska Stortorgskällaren gör comeback

Dystert läge för 4 av 10 matfiskar

Ny vd på Pizza Hut

Poké bowl-kedjans åttonde restaurang

B2B nästa för Karma och Martin & Servera

Världens största öltilverkare ansöker om börsnotering

Urban Deli öppnar restaurang på Centralen

Hungrig.se uppköpta av Delivery Hero

Uniqlo i restaurangsamarbete

Kopparbergs i två nya produktkategorier

Poppels söker miljoner i crowdfunding-kampanj

Vill etablera sig som Stockholms färskvarucentrum

Tre nya dryckesproducenter – varje vecka

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.149