23948sdkhjf

Här är årets finalister i Fast Food Awards

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Nu är 21 finalister korade däribland Asylodlarna, Johan & Nyström, Taku Taku, Duni, Wellme, Totemo Ramen och Jinx Food Truck.

21 finalister har nominerats till Fast Food Awards 2018.Vinnarna i de sju kategorierna koras under Fastfood & Cafémässan i Malmö 31 januari. Duni och taku Taku är nominerade i två kategorier vardera och därtill är bland andra  Asylodlarna, Johan & Nyström, Babettes kafferi, Wellme och Totemo Ramen finalister i 2018-års upplaga av Fast Food Awards

2018-års sju kategorier är Årets Briljanta Idé, Årets Coffee Shop, Årets Fast Casual, Årets Hjärta, Årets Kombo och Årets Leverantör. Läs mer om kategorierna här.

Här är årets 21 finalister i Fast Food Awards 2018.

Årets Brillianta Idé 2018
Duni
Asylodlarna
SJ

Årets Coffee Shop
Johan & Nyström, Norrlandsgatan, Stockholm
Babettes Kafferi, Linköping
Balck Coffee, Kalmar

Årets Hjärta
Per-Gunnar Hansson från Villman&Co
Panic Supper
Taku Taku

Årets Leverantör
Oumph! från Food for Progress
Karma
Amazonica – Design by Bernadotte & Kylberg - Duni

Årets Kombo
7-Eleven
Subway
Wellme

Årets Street Food
Jinx Food Truck
Jammin Jamaican Soulfood
Nordic Street Food

Årets Fast Casual
Totemo Ramen
Rebel Kitchen
Taku Taku

Läs mer om finalisterna och alla motiveringar här.
Tävlingen arrangeras av tidningen Fast Food  Magazine och i samarbete
med kategorisponsorerna Bonjour, Dole, Coca Cola, Gastronord och Heinz.

Fast Food Awards har arrangerats sedan 2011 och sex vinnare fick utmärkelse i januari är underpremiärupplagan. Totalt har 26 vinnare korats genom åren och i januari det återigen dags att kora sju nya vinnare.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Couet och Thureson satsar på mat med bröd

Dos Gringos ut och Manufacture in när matscenen i Ringens köpcentrum förnyas.

Värsta yrkesgruppen att servera

De är bäst på att rädda mat

Sverige världens fjärde mest veganvänliga land

Sveriges första rödbetskokeri

Sydgrönts vd om den nya produktionen i Findus gamla lokaler i Bjuv.

Restaurangleverantör slutar med tobak

Nyhetsbrev

Sologäster välkomnas till Oaxen

Arkiv

Skånska matprofiler prisade

Restaurang Vollmers utsedd till Årets skånska krog för andra året i rad.

Sveriges första kattcafé

Kvalitetsfisk växer med förvärv nummer tre

Svensk Nobelhyllning i Bocuse d'Or

Sebastian Gibrand: Jag har inför VM förberett mitt livs måltid.

Dahlgren och Naess öppnar hotellbistro

Parisisk atmosfär när stjärnduon står för maten på nytt boutiquehotell.

Systembolaget varnar vinleverantör

Burger King planerar kraftig expansion

Restauranger och storkök börjar med returlådor

Så ska Martin & Servera bli mer hållbart

Projekt gör matsvinn lönsamt för restauranger

Vinnova har beviljat medel för att lösa transport- och logistikfrågorna.

”Lång lista på spännande innovationer”

Erik Wallin på foodtech-bolaget Gastrofy rapporterar i en gästkrönika från CES i Las Vegas.

Guldregn över de svenska lagen

Kocklandslaget och ytterligare två lag kommer hem med seger i Culinary World Cup.

Stark jobbprognos

Upp 12 procent för hotell- och restaurangbranschen.

Pontus Frithiof rivstartar året i hälsans tecken

Pontus in the air ska bli Arlandas bästa arbetsplats med hjälp av hälsoprofil och inspiratör.

Stillahavsostron testodlas på västkusten

Svampgruvan i Kiruna stängs

Fandado flyttar till city

Nystart för Stockholmskrogen med meny på esperanto.

Ny vd på Circle K

Bagerierna sanerar surdegsbröd

Styckmästarn med ny vd

Tillbaka till Nordic Choice Hotels

Burgerkedja med ny marknadschef

Klassiskt bakverk tas ur sortimenten

Köttfest på Stockholmsrestaurang

Picadeli växer på kontinenten

Ska expandera i södra Sverige

Utvecklar barkoncept

Dole säljer i Sverige och Finland

Populär chokladmjölk återkallas – flaskan kan gå sönder

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.112