23948sdkhjf

Här är årets finalister i Fast Food Awards

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Nu är 21 finalister korade däribland Asylodlarna, Johan & Nyström, Taku Taku, Duni, Wellme, Totemo Ramen och Jinx Food Truck.

21 finalister har nominerats till Fast Food Awards 2018.Vinnarna i de sju kategorierna koras under Fastfood & Cafémässan i Malmö 31 januari. Duni och taku Taku är nominerade i två kategorier vardera och därtill är bland andra  Asylodlarna, Johan & Nyström, Babettes kafferi, Wellme och Totemo Ramen finalister i 2018-års upplaga av Fast Food Awards

2018-års sju kategorier är Årets Briljanta Idé, Årets Coffee Shop, Årets Fast Casual, Årets Hjärta, Årets Kombo och Årets Leverantör. Läs mer om kategorierna här.

Här är årets 21 finalister i Fast Food Awards 2018.

Årets Brillianta Idé 2018
Duni
Asylodlarna
SJ

Årets Coffee Shop
Johan & Nyström, Norrlandsgatan, Stockholm
Babettes Kafferi, Linköping
Balck Coffee, Kalmar

Årets Hjärta
Per-Gunnar Hansson från Villman&Co
Panic Supper
Taku Taku

Årets Leverantör
Oumph! från Food for Progress
Karma
Amazonica – Design by Bernadotte & Kylberg - Duni

Årets Kombo
7-Eleven
Subway
Wellme

Årets Street Food
Jinx Food Truck
Jammin Jamaican Soulfood
Nordic Street Food

Årets Fast Casual
Totemo Ramen
Rebel Kitchen
Taku Taku

Läs mer om finalisterna och alla motiveringar här.
Tävlingen arrangeras av tidningen Fast Food  Magazine och i samarbete
med kategorisponsorerna Bonjour, Dole, Coca Cola, Gastronord och Heinz.

Fast Food Awards har arrangerats sedan 2011 och sex vinnare fick utmärkelse i januari är underpremiärupplagan. Totalt har 26 vinnare korats genom åren och i januari det återigen dags att kora sju nya vinnare.



Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Startsidan just nu

Prisas ånyo för hållbarhet och envetet fokus på matsvinn

I veckan utsågs han av Vi Konsumenter till Årets Hållbarhetskock.

Coca Cola fick rätt mot norsk läsk

Vegetarisk rätt Söderbornas favorit

Prisas för viltmat

Hon vann Mack-SM med klimatsmartare alternativ

Stockholmsbagare bakom Sveriges bästa macka.

Trio till köpcentrum

Nyhetsbrev

Nyhetsbrevet skickas ut två gånger i veckan (tisdag och torsdag).

Se det senaste nyhetsbrevet. Annonsera i nyhetsbrevet

Så vill Martin & Servera och Kronfågel minska matsvinnet

Ska ta vara på gamla värphöns som slaktas utan att köttet används.

Arkiv

Det här är årets bästa charkuterier

Slowfood på ny nivå

Hantverksbageri till NK Parkaden

En bransch i uppgång

Från Arla till LRF

Mejerijättens kommunikationschef efterträder Linda Segerblom på LRF.

Ny lunchresturang i Solna

De öppnar restaurang Handelshuset

Välmeriterad duo satsar på fransk bistromat och bakverk i Handelshuset i Saltsjöbaden.

Hjälp oss att utveckla RS Restauranger & Storkök

Delta i vår läsarundersökning.

O´Learys vd kliver av

Efter knappt tre år lämnar Christian Bellander vd-posten. Han får nu styrelsepost i företaget.

En lagledares julbordsfavoriter

På RS Restauranger & Storköks Facebooksida tipsar Svenska Kocklandslagets lagledare Fredrik Andersson om fem julbordsmåsten.

15 koncept till Kungälv

Här är kafé- och restaurangkoncepten som tar plats i Kongahälla Food Hall som öppnar i slutet av mars nästa år.

Tjoget i ny skrud

De förfärvar Fru Hellmans Choklad

Onlinepizza i samarbete med Axfood

Axfood Snabbgross erbjuder e-handel och upphämtning i butik till Onlinepizzas 1 500 matställen.

Kvalitetsfisk köper Danmarks största sushileverantör

Urban Deli firar tio år med ny bar

Jobb & Karriär
Han blir ny CFO för Menigo

Ölbrist är inte ett problem – ännu

Mer vegetariskt på tallriken

Här öppnar gastropub

1

Restauranggalan 2018
Luzette bjuder på årets kroginteriör

Till bords!

Kockduo till Frippes

Dumplingkedja öppnar fjärde restaurangen i år

Svenskarna äter mer parmesan än någonsin

Da Matteo med orangeri

Norsk läsk byter namn efter påtryckningar

Rosen blir Quan

Dansk startup ska utmana restaurangerna

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.179