23948sdkhjf

Här är årets finalister i Fast Food Awards

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Nu är 21 finalister korade däribland Asylodlarna, Johan & Nyström, Taku Taku, Duni, Wellme, Totemo Ramen och Jinx Food Truck.

21 finalister har nominerats till Fast Food Awards 2018.Vinnarna i de sju kategorierna koras under Fastfood & Cafémässan i Malmö 31 januari. Duni och taku Taku är nominerade i två kategorier vardera och därtill är bland andra  Asylodlarna, Johan & Nyström, Babettes kafferi, Wellme och Totemo Ramen finalister i 2018-års upplaga av Fast Food Awards

2018-års sju kategorier är Årets Briljanta Idé, Årets Coffee Shop, Årets Fast Casual, Årets Hjärta, Årets Kombo och Årets Leverantör. Läs mer om kategorierna här.

Här är årets 21 finalister i Fast Food Awards 2018.

Årets Brillianta Idé 2018
Duni
Asylodlarna
SJ

Årets Coffee Shop
Johan & Nyström, Norrlandsgatan, Stockholm
Babettes Kafferi, Linköping
Balck Coffee, Kalmar

Årets Hjärta
Per-Gunnar Hansson från Villman&Co
Panic Supper
Taku Taku

Årets Leverantör
Oumph! från Food for Progress
Karma
Amazonica – Design by Bernadotte & Kylberg - Duni

Årets Kombo
7-Eleven
Subway
Wellme

Årets Street Food
Jinx Food Truck
Jammin Jamaican Soulfood
Nordic Street Food

Årets Fast Casual
Totemo Ramen
Rebel Kitchen
Taku Taku

Läs mer om finalisterna och alla motiveringar här.
Tävlingen arrangeras av tidningen Fast Food  Magazine och i samarbete
med kategorisponsorerna Bonjour, Dole, Coca Cola, Gastronord och Heinz.

Fast Food Awards har arrangerats sedan 2011 och sex vinnare fick utmärkelse i januari är underpremiärupplagan. Totalt har 26 vinnare korats genom åren och i januari det återigen dags att kora sju nya vinnare.



Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Startsidan just nu

Matleveranstjänst till Göteborg

De deltar i Nordic Organic Food Fair-mässan

De visar upp trender inom ekologisk mat på Malmömässan.

Han öppnar i Teatern

Matscen får tillskott av mer veganskt.

Ölbrist i klimatförändringarnas spår

Förutom brist på den populära rusdrycken väntas även priserna stiga.

Svenskarna äter mer parmesan än någonsin

Da Matteo med orangeri

Nyhetsbrev

Norsk läsk byter namn efter påtryckningar

Arkiv

Rosen blir Quan

Dansk startup ska utmana restaurangerna

Bagerikedja mer innehållstransparenta

Sibylla där två vägar möts

Ny franchisetagare räknar med att 20 000 fordon varav mycket ren yrkestrafik ska borga för gott gästunderlag.

Kock i matkassesamarbete

Livsmedelsverket stoppar försäljning av 52 ton nuggets

Frantzén öppnar i Astoria

Öppnar brasseri i tidigare biograf på Nybrogatan i Stockholm.

Årets konditor mest nöjd med desserten

Nääs Fabrikers konditor Disa Molin gick segrande ur striden.

Vann med havsabborre

Tog hem europeisk tävling för kockar inom mötesindustrin, Copper Skillet.

Bro Burger öppnar nytt

Två gånger gästspel

Renässans för kålroten

Här växer Max - öppnar fjärde restaurangen i Örebro

Burgerkedja på offensiven

De kan vinna Utstickarpriset 2018

Urban Deli snor ny vd från Ica

Axfoods-bolaget Urban Deli rekryterar Icas affärsområdeschef för färskvaror. ”Tar med mig mycket kunskap.”

Explosionen: Öppnar 104 butiker

Sju till nio butiker i veckan öppnas när kedjan nu sätter igång en enorm butiksexpansion för att konkurrera med restauranger och dagligvaruhandel. ”De har nog inte insett hur farliga vi blir”.

Sju miljoner bullar under en dag

Årets Fjällkock korad

Framtidslöfte - bästa commis utsedd

De vann för hållbarhetsarbete

Han är ny vd för Södra Teatern

Långa köer kostar 16,4 miljarder

Så ska Max minska klimatutsläppen

Växtbaserat på gourmetnivå

Oumph till Pizza Hut

Färdiglagat à la Operakällaren

Årets Arbetsplats – fyra finalistfilmer

Inbromsad tillväxt i restaurangnäringen

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.207