Här är årets finalister i Fast Food Awards

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Nu är 21 finalister korade däribland Asylodlarna, Johan & Nyström, Taku Taku, Duni, Wellme, Totemo Ramen och Jinx Food Truck.

21 finalister har nominerats till Fast Food Awards 2018.Vinnarna i de sju kategorierna koras under Fastfood & Cafémässan i Malmö 31 januari. Duni och taku Taku är nominerade i två kategorier vardera och därtill är bland andra  Asylodlarna, Johan & Nyström, Babettes kafferi, Wellme och Totemo Ramen finalister i 2018-års upplaga av Fast Food Awards

2018-års sju kategorier är Årets Briljanta Idé, Årets Coffee Shop, Årets Fast Casual, Årets Hjärta, Årets Kombo och Årets Leverantör. Läs mer om kategorierna här.

Här är årets 21 finalister i Fast Food Awards 2018.

Årets Brillianta Idé 2018
Duni
Asylodlarna
SJ

Årets Coffee Shop
Johan & Nyström, Norrlandsgatan, Stockholm
Babettes Kafferi, Linköping
Balck Coffee, Kalmar

Årets Hjärta
Per-Gunnar Hansson från Villman&Co
Panic Supper
Taku Taku

Årets Leverantör
Oumph! från Food for Progress
Karma
Amazonica – Design by Bernadotte & Kylberg - Duni

Årets Kombo
7-Eleven
Subway
Wellme

Årets Street Food
Jinx Food Truck
Jammin Jamaican Soulfood
Nordic Street Food

Årets Fast Casual
Totemo Ramen
Rebel Kitchen
Taku Taku

Läs mer om finalisterna och alla motiveringar här.
Tävlingen arrangeras av tidningen Fast Food  Magazine och i samarbete
med kategorisponsorerna Bonjour, Dole, Coca Cola, Gastronord och Heinz.

Fast Food Awards har arrangerats sedan 2011 och sex vinnare fick utmärkelse i januari är underpremiärupplagan. Totalt har 26 vinnare korats genom åren och i januari det återigen dags att kora sju nya vinnare.



Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Startsidan just nu

Sibylla öppnade i Lund

Ny restaurang på stationen.

Norska pizzajätten öppnade i Gävle

Ikea in i Svensk Dagligvaruhandel

Lämnar vd-posten på Operakällaren

Ny samverkansarena ska lyfta branschen till toppen

– Vi vill utveckla livsmedelssektorn till en svensk kärnsektor i världsklass, säger Per Arfvidsson, ordförande i styrgruppen för nya Sweden food arena.

Vegansk snabbmat på Fältöversten

Nyhetsbrev

Sommelierer i Nord- och Sydamerika gör upp

Arkiv

De vill förbättra folkhälsan med hotellsamarbete

Duon bakom hälsobloggen och podden Food Pharmacy samarbetar med hotellkedja.

Vuxenglass

Baileys samarbetar med Stockholmsbaserad glassproducent och lanserar glassmaker och glassbil för vuxna.

De står för kaffet

Italiensk kaffeleverantör har skrivit avtal med Stureplansgruppen.

Han blir tv-kock

Ekstedts gastronomiska möte

Pizzakedjan till Borås

Från kloak till flaska

Nya Carnegie-bryggeriet och IVL brygger öl – på renat avloppsvatten.

Kopparbergs gjorde vinst

Ger Ikea-korvarna en match

Biltema satsar på kaféverksamheten – växer med 30 till 40 procent per år.

Triumf Glass kör helgpass i värmen

Ny ordförande i DLF

Norska ”Swish” tar över från servitörerna

Appen Vipps sköter beställningarna.

Monster ville få bort svensk logga – fick nej

Smakbruket i Tomelilla fick rätt mot energidrycksjätten.

Prata Mat:Bruce Hill

Möt Bruce Hill, kock från Kalifornien som gav försmak på sitt gästspel som äger rum i höst på Vassa Eggen.

Esperanto öppnar Sommarsalongen

När matsalen tar sommarpaus öppnar pop up-restaurang i loungen.

Årets Sibylling korad

Prisades på kedjans konvent.

Svensktillverkad Manhattan-vodka blir första på nästan 100 år

Första lagliga destilleriet sedan 1920-talet.

Här öppnar 7-eleven sin deli

Ny ordförande för Fiskbranschen

Pontus Björkdahl ny hållbarhetschef på Retursystem

Prata Mat: Peter Halldén

Reitan blir postombud

Efter Gast Kavalleriet

1

Wolt till Gävle

Från Lund till Malmö

Första färskpotatisen är här

Snabbmatskedjan står för bröllopsmaten

Framgång för McDonalds strategi

Restaurangerna fortsätter att växa

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.135