23948sdkhjf

Malmökafé prisat

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

De plockade hem Malmö Citysamverkans pris för årets café och årets servicestjärna arbetar i Malmö Saluhall.

Eida på Engelsbrektsgatan 7 i Malmö har utnämnts till Årets Café av Malmö Citysamverkan. Kaféet öppnade 2015 av Tim Åkesson och Nils Jonholm.

Juryns motivering lyder;

Detta café har ett personligt koncept med en säsongsinspirerad meny. De satsar på lokala råvaror och nyttigt fokus - maten är kärleksfullt lagad och det märks från den första tuggan. Ett mysigt och hemtrevligt café med hög personlig service, ägarna tar verkligen gästvänlighet till en helt ny nivå.”

Priset Årets Servicestjärna förärades Jimmy Jensen  hos Malmstens Fisk & Kök i Malmö Saluhall. 
Priset får han med motiveringen;

Jimmy är mannen i skägg som tar emot gäster med öppna armar! Han är snabb och lämnar inget åt slumpen! Om gästen är nöjd är Jimmy nöjd. Han är sprudlande, energisk och har ett ständigt leende på läpparna!”

Sedan 2006 har Malmö Citysamverkan delat ut priset Årets Butik och sedan 2011 delas även pris ut till Årets Café och Årets Restaurang. 2014 tillkom utmärkelserna Årets Ledstjärna och Årets Servicestjärna.De nominerade och vinnarna röstas fram av folket. 



Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Startsidan just nu

Matleveranstjänst till Göteborg

De deltar i Nordic Organic Food Fair-mässan

De visar upp trender inom ekologisk mat på Malmömässan.

Han öppnar i Teatern

Matscen får tillskott av mer veganskt.

Ölbrist i klimatförändringarnas spår

Förutom brist på den populära rusdrycken väntas även priserna stiga.

Svenskarna äter mer parmesan än någonsin

Da Matteo med orangeri

Nyhetsbrev

Norsk läsk byter namn efter påtryckningar

Arkiv

Rosen blir Quan

Dansk startup ska utmana restaurangerna

Bagerikedja mer innehållstransparenta

Sibylla där två vägar möts

Ny franchisetagare räknar med att 20 000 fordon varav mycket ren yrkestrafik ska borga för gott gästunderlag.

Kock i matkassesamarbete

Livsmedelsverket stoppar försäljning av 52 ton nuggets

Frantzén öppnar i Astoria

Öppnar brasseri i tidigare biograf på Nybrogatan i Stockholm.

Årets konditor mest nöjd med desserten

Nääs Fabrikers konditor Disa Molin gick segrande ur striden.

Vann med havsabborre

Tog hem europeisk tävling för kockar inom mötesindustrin, Copper Skillet.

Bro Burger öppnar nytt

Två gånger gästspel

Renässans för kålroten

Här växer Max - öppnar fjärde restaurangen i Örebro

Burgerkedja på offensiven

De kan vinna Utstickarpriset 2018

Urban Deli snor ny vd från Ica

Axfoods-bolaget Urban Deli rekryterar Icas affärsområdeschef för färskvaror. ”Tar med mig mycket kunskap.”

Explosionen: Öppnar 104 butiker

Sju till nio butiker i veckan öppnas när kedjan nu sätter igång en enorm butiksexpansion för att konkurrera med restauranger och dagligvaruhandel. ”De har nog inte insett hur farliga vi blir”.

Sju miljoner bullar under en dag

Årets Fjällkock korad

Framtidslöfte - bästa commis utsedd

De vann för hållbarhetsarbete

Han är ny vd för Södra Teatern

Långa köer kostar 16,4 miljarder

Så ska Max minska klimatutsläppen

Växtbaserat på gourmetnivå

Oumph till Pizza Hut

Färdiglagat à la Operakällaren

Årets Arbetsplats – fyra finalistfilmer

Inbromsad tillväxt i restaurangnäringen

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.121