23948sdkhjf

Saltå Kvarns vd lämnar

Johan Ununger lämnar Saltå Kvarn efter 15 år som vd.

Johan Ununger lämnar Saltå Kvarn och vd-posten efter 15 år. Han ska nu engagera sig i hållbarhetsfrågor i andra uppdrag, bland annat i Organic Sweden där han är ordförande. Han tillträdde som vd 2002.

Det har varit en fantastisk tid med fantastiska medarbetare. Utvecklingen för Saltå Kvarn ser bra ut och tiden är mogen för mig att sluta som vd och lämna över till nya krafter, nu när företaget ska ta ytterligare nya steg. Jag kommer att fortsätta arbeta med hållbarhetsfrågor i andra organisationer och uppdrag, bland annat genom Organic Sweden, säger Johan Ununger i en kommentar.

Organisationen ska bland annat på uppdrag av Jordbruksverket ta fram förslag till åtgärdsplan för att förverkliga de ekologiska målen i regeringens livsmedelsstrategi.

Johan Ununger är också ordförande och delägare i ett företag som arbetar med klimatkompensation och ska även arbeta med konsultuppdrag inom varumärkesbyggande hållbarhet.

Saltå Kvarn har inlett rekryteringsprocess för att finna en efterträdare till Johan Ununger. Under tiden leds företaget av ledningsgruppen och tillförordnad vd som tillsätts ur styrelsen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094