23948sdkhjf

Nytt snabbmatskoncept öppnar i Jönköping

| Av Johan Colliander | Tipsa redaktionen

Första restaurangen lanseras längs med E4:an.

I en ny affärsbyggnad som öppnade förra året och som är en del av A6-området längs med E4:an ska en helt ny snabbmatskedja med namnet Panamigas öppna sin första butik, det skriver Jönköpingsposten.

Läs också: Här öppnar pizzakedjan nytt

– Vi tänker öppna en restaurang som är inspirerad av Latinamerika, säger Madelen Söderström, representant för företaget Nordic Restaurant Concept som nu ansökt om serveringstillstånd för själva krogen och för uteserveringen till tidningen.

Exakt hur menyn kommer att se ut är inte klart men maten kommer att bestå av bland annat mexikanska burritos, soppor och annat småplock.

Nordic Restaurant Concept är ett dotterbolag till Pizza Hut och det nya konceptet kommer att etablera sig på flera ställen i landet. Den första butiken kommer att ligga i samma byggnad som redan etablerade snabbmatsställen som just Pizza Hut och ChopChop.

Lokalen som hyrs ut av A6 blir den sista lediga lokalen i byggnaden.

– Vi har tackat nej till många. Det måste vara ett koncept som står på egna ben och som inte får draghjälp av de andra restaurangerna eller butikerna som redan finns där. Panamigas är ett nytt Sverige–koncept och är lite nyttigare mat för människor i farten, också för resenärerna på E4, säger A6–chefen Lasse Bröms till Jönköpingsposten.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Svensk mästare i hembryggd öl

Corner Club smygöppnar

Beyond Meat värderas till över en miljard

Jinx utökar – öppnar restaurang

Bastard Burgers växer i Stockholmsområdet

Ytterligare två etableringar klara för den snabbväxande kedjan.

Ung Sigtunakock bäst i världen

Niclas Jansson segrade i Copper Skillet-finalen i Toronto.

Nyhetsbrev

Världsrekord i whiskyprovning

Guinness World Records har godkänt rekordet.

Arkiv

Slutet för Götgatsbackens äldsta krog

Från lagerlokal till hotell med takbar

Blique by Nobis öppnar den 26 april.

Restaurang Tak – nu även Krav-märkt

Calle P-gänget bakom ny bar

Menigo köper ut Arla – ensam ägare av Restaurangakademien

Årets kock får nya ägare

Spendrups och Arla tar över från Restaurangakademien.

Kafferabatt minskar engångsmuggar

Falafel basen i stjärnkockarnas nya snabbmatskoncept

Täby Deli invigs den 11 april – Fafelle öppnar i slutet av maj.

Fotografiskas eget öl bryggs på överblivet bröd

Hipster-Söder får egen Max-burgare

Tre specialprodukter på Max nya flaggskeppsrestaurang vid Medborgarplatsen.

Efter köttkrig – restauranggrossist i konkurs

Egen vinautomat på hotellrummet

Gateau poppar upp hos H&M i påsk

Ny inköpsansvarig på Urban Deli

Stjärnkock vill öka kunskapen om självmord

Anton Bjuhrs mamma tog sitt liv – nu blir han ambassadör för Suicide Zero.

Grands nya bakficka hedrar legendarisk krögare

Vegomässan ställs in

EU kan förbjuda "vegoburgare" – vill undvika förväxling

Burger King lanserar ”blödande” veganburgare

Här öppnar Taco Bar restaurang nr 45

Veganskt intresserar på nätet

Espresso House tar in ärtdryck

Potatisdrycksföretag tar in 11 miljoner

Hon är Stadshuskällarens nya konditor

Ungas matval styrs av värderingar

Finalisterna i sommelier-VM klara

Här ska Martin & Servera bygga nytt lager

Familjer testar middagar åt Urban Deli

Fredrik Lindfors vidare i Sommelier-VM

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.118