23948sdkhjf

De blev årets Convenience-butik

| Av Johan Colliander | Tipsa redaktionen

Härnösandsbutik känd för sina semlor vann pris.

Det blev familjen Engström; mor samt döttrarna, Kristina, Angelica och Sophie, innehavare av Gulf i Härnösand som vann utmärkelsen Årets Convenience-butik på årets Convenience Retail Awards.

Läs också: En bransch i uppgång

Priset som delades ut på Axfood Närlivs Servicehandelsdagar i Göteborg av branschorganisationen Convenience Stores Sweden gick till butiken för deras satsningar på måltidslösningar, från en gammal bilverkstad på väg mot ett supermodernt restaurangkök. Butiken har även gjort sig kända för sina semlor, under fettisdagen sålde de hela 6 711 semlor och totalt 40 000 semlor på fyra månader.

– Vi älskar att jobba har alltid varandra att bolla idéer med. Dessutom har vi underbara kunder som hela tiden peppar oss att hitta på nya lösningar. Att vi de senaste åren fått uppmärksamhet i branschen för vår semmelförsäljning och våra utbyggnadsplaner, har också taggat oss, säger Kristina, Angelica och Sophie Engström i en kommentar.

Totalt 19 rörelser anmäldes varav blev tre blev nominerade, priset är att få följa med på den studieresa som Convenience Stores Sweden arrangerar nästa år.



Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Startsidan just nu

Tyska bron vill bygga restaurangbrygga

Nu återinvigs klassisk saluhall

Nyöppnar efter omfattande renovering med flera restauranger och handel.

Från Sabis till Clarion Hotel Sign

Myllymäkis meny tonsatt av Gessle

Nu introducerar Finnair ett musiksamarbete mellan kocken och artisten för att skapa optimal matupplevelse ombord.

Lanserar svensk ekologisk sriracha

Här öppnar Harrys

Nyhetsbrev

Nyhetsbrevet skickas ut två gånger i veckan (tisdag och torsdag).

Se det senaste nyhetsbrevet. Annonsera i nyhetsbrevet

Prisas ånyo för hållbarhet och envetet fokus på matsvinn

I veckan utsågs han av Vi Konsumenter till Årets Hållbarhetskock.

Arkiv

Coca Cola fick rätt mot norsk läsk

Vegetarisk rätt Söderbornas favorit

Prisas för viltmat

Hon vann Mack-SM med klimatsmartare alternativ

Stockholmsbagare bakom Sveriges bästa macka.

Trio till köpcentrum

Så vill Martin & Servera och Kronfågel minska matsvinnet

Ska ta vara på gamla värphöns som slaktas utan att köttet används.

Det här är årets bästa charkuterier

Slowfood på ny nivå

Hantverksbageri till NK Parkaden

En bransch i uppgång

Från Arla till LRF

Mejerijättens kommunikationschef efterträder Linda Segerblom på LRF.

Ny lunchresturang i Solna

De öppnar restaurang Handelshuset

Välmeriterad duo satsar på fransk bistromat och bakverk i Handelshuset i Saltsjöbaden.

Hjälp oss att utveckla RS Restauranger & Storkök

Delta i vår läsarundersökning.

O´Learys vd kliver av

Efter knappt tre år lämnar Christian Bellander vd-posten. Han får nu styrelsepost i företaget.

En lagledares julbordsfavoriter

På RS Restauranger & Storköks Facebooksida tipsar Svenska Kocklandslagets lagledare Fredrik Andersson om fem julbordsmåsten.

15 koncept till Kungälv

Här är kafé- och restaurangkoncepten som tar plats i Kongahälla Food Hall som öppnar i slutet av mars nästa år.

Urban Deli firar tio år med ny bar

Jobb & Karriär
Han blir ny CFO för Menigo

Ölbrist är inte ett problem – ännu

Mer vegetariskt på tallriken

Här öppnar gastropub

1

Restauranggalan 2018
Luzette bjuder på årets kroginteriör

Till bords!

Kockduo till Frippes

Dumplingkedja öppnar fjärde restaurangen i år

Svenskarna äter mer parmesan än någonsin

Da Matteo med orangeri

Norsk läsk byter namn efter påtryckningar

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.132