23948sdkhjf

Snabbmatskedjan står för bröllopsmaten

Brist på veganska alternativ ledde till annorlunda val.

Nästa lördag ska Anna Niva och Konrad Oskarsson gifta sig i Luleå och gästerna kommer då att få smaka på en lite ovanlig bröllopsmeny – från hamburgerkedjan Max. Eftersom de blivande makarna från Stockholm är veganer ville de så klart ha en vegansk meny – vilket inte var så lätt

– Det visade sig vara ganska svårt. Vi hade kontakt med en restaurang och tog in cateringmenyer från olika ställen men det var aldrig särskilt bra. Då tänkte vi att om allt skiter sig så beställer vi från Max, för vi vet att de har en bra vegansk burgare, säger Anna Niva till Norrbottens Affärer.

Sagt och gjort – nu blir det Max veganska BBQ-sandwich till alla bröllopets 56 gäster. Den ovanliga beställningen är dessutom den första för hamburgerkedjan.

– Det är ju fantastiskt kul. Ett jätteroligt kvitto på att de gillar våra grejer. Inte minst att de väljer våra veganska eller vegetariska produkter som vi är väldigt stolta över och som vi har jobbat otroligt hårt med de senaste åren för att utveckla det sortimentet, säger Richard Bergfors, vd på Max Hamburgerrestauranger till tidningen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078