Från Lund till Malmö

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Hotellchef och tidigare kock är ny hotelldirektör för Scandic Triangeln.

Thomas Ivarsson är ny hotelldirektör för Scandic Triangeln i Malmö. Han kommer närmast från rollen som hotelldirektör på Scandic Star Lund. Dessförinnan var han hotellchef för Varbergs Stadshotell & Asia Spa, innehade ledande roller på Stena Line och verkade även som ansvarig för området Meetings & Events på Sodexo.

Thomas Ivarsson har även en bakgrund som kock och har arbetat på Victors och The Place i Göteborg.

Det känns väldigt spännande att flytta in till Malmö. Scandic Triangeln är ett fantastiskt hotell. Med sitt centrala läge mitt i Malmö och kombinationen av hotell, mat, möten och event innebär det så många möjligheter. Jag tar med mig alla mina tidigare erfarenheter och särskilt från Scandic Lund där vi drivit stora lyckade evenemang. Jag ser fram emot att lära känna kollegorna på Scandic Triangeln och tillsammans med dem ta nästa steg för hotellet, säger Thomas Ivarsson, hotelldirektör på Scandic Triangeln.

Scandic Triangeln har alldeles nyligen genomgått en stor renovering av lobby, restaurang, konferenslokaler och hotellets 221 rum.



Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Startsidan just nu

Sommaren innebar hög tillväxt för Alvestaglass

Snabbare med samma smakkaraktär

Han vidareutvecklar Mr Voon med nattöppen asiatisk streetbar.

Jobb & Karriär
Hon ska få fler att upptäcka Oumph

Wayne’s Coffee breddar veganskt utbud

Inför fler rätter med Oumph på menyn.

Från Sture till Brasserie 1742

Kock i modekampanj

Medgrundare av Stockholmskrogen Matateljén syns i modekedjan Uniqlos kampanj.

Nyhetsbrev

Läget akut för svenska flodkräftan

Men trots att arten är nära utrotning uppmanas svenskarna att prioritera den före signalkräftor.

Arkiv

Här öppnar Subway och Sibylla

2

Nu har sista munken sålts

MAP-packat växande trend i bagerinäringen

Hotel Rogge i nya händer

Nu startar äppelskörden

Ny chef för Stockholm Circle

Ölen kan bli dyrare

Upprop i restaurangbranschen - vill öka efterfrågan på svenska råvaror

Efter sommarens torka uppmanas restauranger och måltidsverksamheter välja svenskt kött, frukt och grönt för att stötta bönder efter sommarens torka.

”Århundradets kock” har gått ur tiden

Paulig rekryterar ny HR-chef

Norsk kedja expanderar i Sverige

Klassisk korv får klimatsmart kompanjon

Här öppnar Zócalo

Krispig fisk till city

Burger King grillar Whopper - i solen

Hamburgerkedjan utnyttjar extremvärmen i Kuwait.

7-eleven satsar på satelliter

Heineken investerar i kinesisk bryggerikoncern

Bolaget kommer även att licensera ut sitt varumärke för marknaderna i Kina, Hongkong och Macau.

Max vill skaka om Way out West

Coca-Cola höjer priserna

Esperanto i konkurs

Hovmästare ny chef på Röda Korset

Bordsservering på McDonald´s

Reitans rockad – hon blir ny vd i Sverige

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.124