23948sdkhjf

Från Lund till Malmö

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Hotellchef och tidigare kock är ny hotelldirektör för Scandic Triangeln.

Thomas Ivarsson är ny hotelldirektör för Scandic Triangeln i Malmö. Han kommer närmast från rollen som hotelldirektör på Scandic Star Lund. Dessförinnan var han hotellchef för Varbergs Stadshotell & Asia Spa, innehade ledande roller på Stena Line och verkade även som ansvarig för området Meetings & Events på Sodexo.

Thomas Ivarsson har även en bakgrund som kock och har arbetat på Victors och The Place i Göteborg.

Det känns väldigt spännande att flytta in till Malmö. Scandic Triangeln är ett fantastiskt hotell. Med sitt centrala läge mitt i Malmö och kombinationen av hotell, mat, möten och event innebär det så många möjligheter. Jag tar med mig alla mina tidigare erfarenheter och särskilt från Scandic Lund där vi drivit stora lyckade evenemang. Jag ser fram emot att lära känna kollegorna på Scandic Triangeln och tillsammans med dem ta nästa steg för hotellet, säger Thomas Ivarsson, hotelldirektör på Scandic Triangeln.

Scandic Triangeln har alldeles nyligen genomgått en stor renovering av lobby, restaurang, konferenslokaler och hotellets 221 rum.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Couet och Thureson satsar på mat med bröd

Dos Gringos ut och Manufacture in när matscenen i Ringens köpcentrum förnyas.

Värsta yrkesgruppen att servera

De är bäst på att rädda mat

Sverige världens fjärde mest veganvänliga land

Sveriges första rödbetskokeri

Sydgrönts vd om den nya produktionen i Findus gamla lokaler i Bjuv.

Restaurangleverantör slutar med tobak

Nyhetsbrev

Sologäster välkomnas till Oaxen

Arkiv

Skånska matprofiler prisade

Restaurang Vollmers utsedd till Årets skånska krog för andra året i rad.

Sveriges första kattcafé

Kvalitetsfisk växer med förvärv nummer tre

Svensk Nobelhyllning i Bocuse d'Or

Sebastian Gibrand: Jag har inför VM förberett mitt livs måltid.

Dahlgren och Naess öppnar hotellbistro

Parisisk atmosfär när stjärnduon står för maten på nytt boutiquehotell.

Systembolaget varnar vinleverantör

Burger King planerar kraftig expansion

Restauranger och storkök börjar med returlådor

Så ska Martin & Servera bli mer hållbart

Projekt gör matsvinn lönsamt för restauranger

Vinnova har beviljat medel för att lösa transport- och logistikfrågorna.

”Lång lista på spännande innovationer”

Erik Wallin på foodtech-bolaget Gastrofy rapporterar i en gästkrönika från CES i Las Vegas.

Guldregn över de svenska lagen

Kocklandslaget och ytterligare två lag kommer hem med seger i Culinary World Cup.

Stark jobbprognos

Upp 12 procent för hotell- och restaurangbranschen.

Pontus Frithiof rivstartar året i hälsans tecken

Pontus in the air ska bli Arlandas bästa arbetsplats med hjälp av hälsoprofil och inspiratör.

Stillahavsostron testodlas på västkusten

Svampgruvan i Kiruna stängs

Fandado flyttar till city

Nystart för Stockholmskrogen med meny på esperanto.

Ny vd på Circle K

Bagerierna sanerar surdegsbröd

Styckmästarn med ny vd

Tillbaka till Nordic Choice Hotels

Burgerkedja med ny marknadschef

Klassiskt bakverk tas ur sortimenten

Köttfest på Stockholmsrestaurang

Picadeli växer på kontinenten

Ska expandera i södra Sverige

Utvecklar barkoncept

Dole säljer i Sverige och Finland

Populär chokladmjölk återkallas – flaskan kan gå sönder

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.091