23948sdkhjf

Nya Restaurang Artilleriet öppnad

Trio ligger bakom ny restaurangsatsning i Armémuseum på Östermalm i Stockholm.

Mattias Örn, Carina Degen Örn och Andreas Tillborg ligger bakom nya Restaurang Artilleriet belägen vid Armémuseum mitt på Östermalm.

Trion har tidigare drivit restauranger som Atrium på Nationalmuseum och Horisont och med den nya restaurangen ska erbjuda lunch, middag och cocktails. Därtill finns en uteservering på Artellerigården som rymmer omkring 100 gäster.

- Maten kommer att vara blandad, dagens lunch, fräscha sallader, vegetariskt, dagens tavla med klassiker, rätter med fokus på det svenska köket med influenser från övriga världen. Vi ska också servera stans bästa Croque monsieur med tryffel, den ska bli vårt signum, säger Mattias Örn i en kommentar.

Restaurangen interiör är ritad av Butler Interiör och materialvalen är marmor, mässing och läder. I inredningen, som är byggd för att locka olika målgrupper och sällskap, blandas traditionella restaurangbord med höga barstolar och soffgrupper och lokalen rymmer även ett stort communitytable.

Lokalen är även tillgänglig att abonnera för slutna sällskap och istället för att tillhandahålla en traditionell festvåningslokal erbjuds möjlighet att få tillgång till den nyrenoverade matsalen, cocktailbaren och uteserveringen i sin helhet.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.172