23948sdkhjf

Nya Restaurang Artilleriet öppnad

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Trio ligger bakom ny restaurangsatsning i Armémuseum på Östermalm i Stockholm.

Mattias Örn, Carina Degen Örn och Andreas Tillborg ligger bakom nya Restaurang Artilleriet belägen vid Armémuseum mitt på Östermalm.

Trion har tidigare drivit restauranger som Atrium på Nationalmuseum och Horisont och med den nya restaurangen ska erbjuda lunch, middag och cocktails. Därtill finns en uteservering på Artellerigården som rymmer omkring 100 gäster.

- Maten kommer att vara blandad, dagens lunch, fräscha sallader, vegetariskt, dagens tavla med klassiker, rätter med fokus på det svenska köket med influenser från övriga världen. Vi ska också servera stans bästa Croque monsieur med tryffel, den ska bli vårt signum, säger Mattias Örn i en kommentar.

Restaurangen interiör är ritad av Butler Interiör och materialvalen är marmor, mässing och läder. I inredningen, som är byggd för att locka olika målgrupper och sällskap, blandas traditionella restaurangbord med höga barstolar och soffgrupper och lokalen rymmer även ett stort communitytable.

Lokalen är även tillgänglig att abonnera för slutna sällskap och istället för att tillhandahålla en traditionell festvåningslokal erbjuds möjlighet att få tillgång till den nyrenoverade matsalen, cocktailbaren och uteserveringen i sin helhet.



Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Startsidan just nu

Matleveranstjänst till Göteborg

De deltar i Nordic Organic Food Fair-mässan

De visar upp trender inom ekologisk mat på Malmömässan.

Han öppnar i Teatern

Matscen får tillskott av mer veganskt.

Ölbrist i klimatförändringarnas spår

Förutom brist på den populära rusdrycken väntas även priserna stiga.

Svenskarna äter mer parmesan än någonsin

Da Matteo med orangeri

Nyhetsbrev

Norsk läsk byter namn efter påtryckningar

Arkiv

Rosen blir Quan

Dansk startup ska utmana restaurangerna

Bagerikedja mer innehållstransparenta

Sibylla där två vägar möts

Ny franchisetagare räknar med att 20 000 fordon varav mycket ren yrkestrafik ska borga för gott gästunderlag.

Kock i matkassesamarbete

Livsmedelsverket stoppar försäljning av 52 ton nuggets

Frantzén öppnar i Astoria

Öppnar brasseri i tidigare biograf på Nybrogatan i Stockholm.

Årets konditor mest nöjd med desserten

Nääs Fabrikers konditor Disa Molin gick segrande ur striden.

Vann med havsabborre

Tog hem europeisk tävling för kockar inom mötesindustrin, Copper Skillet.

Bro Burger öppnar nytt

Två gånger gästspel

Renässans för kålroten

Här växer Max - öppnar fjärde restaurangen i Örebro

Burgerkedja på offensiven

De kan vinna Utstickarpriset 2018

Urban Deli snor ny vd från Ica

Axfoods-bolaget Urban Deli rekryterar Icas affärsområdeschef för färskvaror. ”Tar med mig mycket kunskap.”

Explosionen: Öppnar 104 butiker

Sju till nio butiker i veckan öppnas när kedjan nu sätter igång en enorm butiksexpansion för att konkurrera med restauranger och dagligvaruhandel. ”De har nog inte insett hur farliga vi blir”.

Sju miljoner bullar under en dag

Årets Fjällkock korad

Framtidslöfte - bästa commis utsedd

De vann för hållbarhetsarbete

Han är ny vd för Södra Teatern

Långa köer kostar 16,4 miljarder

Så ska Max minska klimatutsläppen

Växtbaserat på gourmetnivå

Oumph till Pizza Hut

Färdiglagat à la Operakällaren

Årets Arbetsplats – fyra finalistfilmer

Inbromsad tillväxt i restaurangnäringen

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.148