23948sdkhjf

Årets Sibylling korad

Prisades på kedjans konvent.

Vid Sibyllakedjans årliga rikskonvent Sibylla United utsågs i helgen Sibylla Älmhult till Årets Sibylling 2017 för att ha satt Sibylla på kartan på en ny ort.

Sibylla Älmhult drivs av paret Åsa Wretman och Torbjörn Nordlander som öppnade restaurangen i Älmhult 2015. Innan dess har de båda jobbat i flera år med Sibylla och Torbjörn Nordlander var med sin restaurang Sibylla Gustaf 1999 den första som vann årets Sibylling.

– Jag är därmed den ende inom kedjan som fått det här priset två gånger, men jag måste framhålla att det är Åsa som ska ha den största förtjänsten den här gången. Hon är helt fantastisk och enormt duktig, säger Torbjörn Nordlander i ett pressmeddelande.

Så här lyder en del av motiveringen:

”Genom ett mycket starkt och genuint engagemang på den lokala orten har dom byggt upp kännedomen om Sibylla och med en långsiktig planering så har man lyckats nå sin höga målsättning att bli en av Sveriges bästa Sibyllarestauranger. Med ett konstant flöde av aktiviteter för att driva försäljning så har ökningarna kommit år efter år, och viljan att bli bättre innebär att det inte finns några begränsningar för vart det kan leda.
Kanske den viktigaste nyckeln till framgången är också att man har insett vikten av ett bra ledarskap, där medarbetare verkligen känner sig delaktiga, får utvecklas och ta ett mycket stort ansvar för att driva restaurangen på bästa sätt.”

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11