23948sdkhjf

Reitans rockad – hon blir ny vd i Sverige

Hon tar över posten som vd och landschef för Reitan Convenience Sweden. Nuvarande vd stannar i servicehandelskoncernen men kliver på som affärsutvecklingsdirektör för den norska marknaden.

Mariette Kristensson blir vd och landschef för Reitan Convenience Sweden. En liknande roll som under de senaste sex åren haft som vd för Reitan Convenience i Norge. Dessförinnan arbetade hon som marknadschef för Pressbyrån i 5 år. Hon tillträder i oktober.

Nuvarande vd Magnus Carlsson lämnar posten efter 10 år blir affärsutvecklingsdirektör inom Reitan Convenience i Norge.

- Jag är mycket nöjd med att Mariette har accepterat utmaningen och nu tar över stafettpinnen från Magnus Carlsson. Efter 10 framgångsrika år som vd i Sverige stärker vi nu resurserna och ger Magnus ansvaret för affärsutveckling. Magnus kommer fortsatt vara baserad i Stockholm och rapporterar till mig, säger Johannes Sangnes, vd  och ansvarig för affärsområdet Convenience inom Reitangruppen i en kommentar.

I Norge blir Kenneth C. Olsen ny vd och landchef för Reitan Convenience och tillträder 1 september. Även han rekryteras internt och har under flera år verkat som regionchef för 7-Eleven och suttit i servicehandelskoncernens ledningsgrupp.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079