23948sdkhjf

Hovmästare ny chef på Röda Korset

Vera Carlbaum Wrennmark, som under många år jobbat i matsalen på flera restauranger i Stockholm, däribland Bouqeria, Punk Royal och Brasserie Balzac, har utsetts till ny förbundsordförande för Röda Korsets Ungdomsförbund.

Vera har tillsammans med kollegor genomfört olika insamlingsprojekt som restauranganställd. Till exempel på välgörenhetsinsamlingen Att Göra Väl Gör En Het på Bouqeria.

2015 var hon på Lesbos Grekland och arbetade som volontär i flyktingmottagandet som var ämnet för en intervju med henne i RS nr1/2016 samt en intervju i podcasten Prat Mat.

Ett viktigt stöd och en nära kollega är Bogdan Monciu, tidigare restaurangchef på Bouqerian och nu krögare på Brasserie Balzac där Vera Carlbaum var hovmästare. Hör intervjun Vera Carlbaum och Bogdan Monciu, de två restaurangpassionerade och humanitärt engagerade på Prata Mat.

Ett spännande samtal om ledarskap, möjligheten att göra en insats för andra människor var man än är verksam. Och sist men inte minst Veras hopp om att få komma tillbaka och jobba som hovmästare när hon längtar tillbaka.
Samt också hur service och humanitära insatser hänger ihop. Mycket att få inblick i i denna intervju.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079