23948sdkhjf

Så firar Vassa Eggen och TAKO Europride

Tar fram regnbågsmenyer till förmån för välgörenhet.

Sverige står som värdland för Europride och det uppmärksammar Vasa Eggen och TAKO med specialkomponerade regnbågsmenyer till förmån för organisationen Rainbow Riots, till vilka 20 procent av intäkterna kommer att doneras.

– Vi vill gärna vara den destination som Europridegästerna samlas på för fest, välgörenhet och gemenskapen som en middag tillför. Vårt mål är alltid att skapa en mötesplats för gemenskap och inkludering, både för gäster såväl som personal, där man samlas och njuter av mat och dryck tillsammans. Just det vill vi hylla lite extra under Europride och samtidigt lyfta organisationen Rainbow Riots och deras viktiga arbete i Uganda, säger Kristofer Sandström, Stockholm Krogbolag.

Petter Wallenberg, grundare av Rainbow Riots:
– Under Pride vill vi påminna om att miljontals människor i världen inte har friheten att älska den de vill. Genom att stödja vårt arbete kan du på ett konkret sätt hjälpa en av världens mest utsatta grupper och därmed bidra till kampen för en värld med frihet, kärlek och jämlikhet för alla, säger Petter Wallenberg, Rainbow Riots.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093