23948sdkhjf

Här är finalisterna i Restauranggalan 2018

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Närmare 50 finalister i 17 kategorier är nu utsedda till årets upplaga av Restauranggalan som äger rum på Cirkus i Stockholm 22 oktober.

Nu kan årets namnkunniga jury stolt presentera närmare 50 finalister i 17 olika kategorierna till årets upplaga av Restauranggalan 2018. Vinnarna koras och hyllas på branschens egna gala - Restauranggalan - som äger rum den 22 oktober på Cirkus i Stockholm i regi av tidningen Restaurang & Storkök som arrangerar Restauranggalan för 10:e året i ordningen.

– Temperaturen stiger inför årets stora fest, där de 50 finalisterna nu har presenterats. Med Restauranggalan och dessa utmärkelser vill tidningen Restauranger & Storkök poängtera det långsiktiga perspektivet och betydelsen av förebilder, säger Lisbeth Rauden, chefredaktör på Restauranger & Storkök som arrangerar Restauranggalan för 10:e året i ordningen.

Årets finalisterna i 17 kategorierna är;

Årets Arbetsplats

Finalisterna tillkännages inom kort. Just nu pågår djupintervjuer med HR-ansvariga och besök på finalistrestaurangerna. Uttagningen är mycket jämn i år och det kommer därför utses fyra finalister.

Årets Hederspris

Mottagaren presenteras på Restauranggalan.

Årets Matsalsteam

  • Restaurang Nook, Stockholm
  • Restaurang SK Mat och Människor, Göteborg
  • Restaurang Gastrologik, Stockholm

Årets Framtidslöfte

  • Victor Magdeburg
  • Fabian Olli Johansson
  • Ellinore Eklöf

Årets Hållbara Krog

  • K-Märkt Garnisonen, Stockholm
  • Gunnebo Kaffehus och Krog
  • The Plant, Stockholm

Årets Hälsokrog

  • Rutabaga, Stockholm
  • Holy Greens
  • Open New Doors, Göteborg

Årets Innovatör

  • Adam och Albin
  • Paul Svensson
  • AMF Fastigheter

Årets Klassiker

  • Ulla Winbladh, Stockholm
  • Fiskekrogen, Göteborg
  • Årstiderna, Malmö

Årets Krog

  • Operakällaren, Stockholm
  • Vollmers, Malmö
  • Restaurang Allegrine, Stockholm

Årets Kroginteriör

  • Luzette, Stockholm
  • L'Avventura, Stockholm
  • The Church,

Årets Krögare

  • Ingemar Eberstål
  • Per Dahlberg
  • Eva Thuresson

Årets Kulturrestaurang

  • Restaurang Syltan, Vandalorum
  • Restaurang Skeppsgossen, Marinmuseum
  • Tekniska by Pontus

Årets Leverantör

  • Rational
  • Smakriket
  • Rescued Fruits

Årets Barkoncept

  • 7 Flaskor, Uppsala
  • Svartklubben, Åre
  • YUC Latasian

Årets Smakskapare

  • Rutabaga - Mathias Dahlgren
  • Mutantur - Alexander Sjögren
  • Restaurang Frantzén - Björn Frantzén

Årets Sommelier

  • Peter Halldén, Göteborg
  • Carl Frosterud, Stockholm
  • Erin Stockton Johansson, Stockholm

Årets Ölutvecklare

  • Josefine Olsson, Ölgäris
  • Oppigårds
  • Anders Hansson, Malmö Brewing

Mer information om finalisterna, galakvällen och biljetter finns här.

Mer om: Restauranggalan
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)

Mest läst

Startsidan just nu

Nets testar swishmodul i restaurangmiljö

Pappersmuggar mest miljövänliga enligt livscykelanalys

Porslinskopp måste användas minst 350 gånger för att ge mindre koldioxidavtryck.

Jobb & Karriär
Två nya driftschefer på Sabis

Utökat matutbud går hem hos Circle K

Tävling
De slåss om titeln Årets konditor 2019

McDonald's äger inte sitt avfall

Nyhetsbrev

Jobb & Karriär
Marcus Ekman tillbaka hos Pontus

Stjärnkrögaren även aktuell med ny gotländsk krog.

Arkiv

Paul Svenssons senaste svinnprojekt – ihop med Coop

Sallader och sushi till Kungsholmens nya knutpunkt

Skänker 44 ton mat direkt från lagret

Martin och Servera har hittat ett sätt att hantera mat som blir svinn redan på lagret.

Klart: Systembolagets hemleveranser permanentas i hela landet

Jamie Olivers Gatwick-restauranger räddas

Tennstopet får bakficka med nytt koncept

Ny vd hämtad från Grand Central.

Framgång för Poppels crowdfunding

Göteborgsmodell mot matsvinn blir rikstäckande

Big Mac – i sommar även med bacon

Tävling
En kvinna kvar i Årets kock-racet

Här är de åtta finalisterna.

Lanserar drinkar av matsvinn från hotellfrukosten

Ny snabbmatskedja född – satsar på latinamerikanskt

Panamigas erbjuder bilresenärer alternativ till ”slentrianmässiga hamburgaren”.

Fazer säljer restaurangverksamheten

1000 restauranger säljs till multinationell jätte.

Klassiska Four Seasons stänger för gott

Skippar svart plast i restauranger

Med pizzabotten på väg mot toppen

Zeinas kitchen tar Mellanöstern till butikshyllan

Jobb & Karriär
Han ska styra media på Max

Absolut med återvunnet glas

Beyond Burger får produktion i Europa

Jobb & Karriär
Världsmästare tar över i stadshuset

De vill få svenskarna att äta finskt kött

Butikskonsult köper restaurangspecialist

Jobb & Karriär
Spendrups tar marknadschef från Paulig

Coca-Cola blir energidryck

Kändiskocken i rätten – nekar till att ha tafsat

Hållbart kafé öppnar på Drottninggatan

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.135