23948sdkhjf

Från Copenhagen Plaza till The Lodge

Han ska ansvara för restaurang och kök hos The Lodge.

Sven Strempel tillträdde 3 september som ny ansvarig för food- och beverage manager på hotellet och restaurangen The Lodge på Romeleåsen i Skåne.

Sven Strempel har över 17 års erfarenhet inom hotell- och restaurangbranschen och har tidigare arbetat i Schweiz, Tyskland, Danmark och Norge.

Närmast kommer han från en liknande tjänst hos Copenhagen Plaza där han också har arbetat med såväl konceptutveckling som ekonomi- och budgetstyrning. Han har också ett förflutet norska Lysebu Hotel på Holmenkollen i Oslo.

Uppdraget på The Lodge blir nu att vidareutveckla befintliga idéer och servicekonceptet, både i restaurang Haven och även i det nya Spa som är under uppbyggnad och ska stå färdigt 2019.

- Jag är mycket positiv till att vi redan nu använder oss av och gynnar flera av de lokala producenterna i närheten av oss, och det kommer vi att fortsätta med. Jag kommer att vidareutbilda personalen i mat och dryck och säkerställa att vi framöver ger om möjligt ännu bättre service till gästerna. Jag ser fram emot att få vara en del i expansionen med det nya Spaet och kommer att vidareutveckla den höga standard som redan finns vid alla måltidstillfällen och att göra restaurang Heaven till ett omtalat besöksmål både för regionen och för Skåne, säger Sven Strempel i en kommentar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.141