23948sdkhjf

Nätverk med hållbara vinnare - här är finalisterna

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Finalister utsedda i Nätverket Hållbara Restaurangers tävling i fem kategorier.

Nätverket Hållbara Restauranger har utsett tre finalister i fem kategorier.

Vinnarna i kategorierna Årets Hållbara Kommunikatör, Årets Hållbara Innovatör, Årets Hållbara Eldsjäl, Årets Hållbara Meny och Årets Hållbara Restaurang tillkännages i samband med nätverkets femårsjubileum i 25 september 2018 i Södra Teaterns festvåning Champagnebaren vid Mosebacke i Stockholm.

I kategorin Årets hållbara kommunikatör är Avenyfamiljen, Restaurang Moderna Museet och Södra teatern ♥ Mosebacke nominerade medan kategorin Årets hållbara innovatör rymmer MrP, Urban Deli på Sveavägen i Stockholm och Vrå och kategorin Årets hållbara eldsjäl är kocken och krögaren Malin Söderström, Mässtrestaurangers vd Maria Stridh och Tapas Petter Thylin nominerade. I kategorin Årets hållbara meny är Restaurang Junibacken, Elwing & Co catering och Mando Steakhouse nominerade medan priset Årets hålllbara restaurang kan knipas av Gotthards, Junibacken eller Skepparholmen Nacka.

I näverket ingår ett femtiotal restauranger i Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå. Här finns alla finalisterna.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Glutenfria bageriet med ny vd

Enkla åtgärder minskar take away-skräp

Punk Royale tar över klassisk kvarterskrog

Här öppnar ny Sibyllarestaurang

Stjärnkrögaren säljer sina Gamla stan-krogar

Flying Elk, Corner Club och Gaston får nya ägare.

Kopparbergs ”pink gin” överträffar förväntningarna

Nyhetsbrev

Var tionde öl är alkoholfri

Arkiv

Hit kommer Linnea & Basilika

Ny krog med unikt brasilianskt koncept

Prinsen fortsätter traditionen – med i Årets kock-juryn

Restaurang med takterass i nya Sergelhuset

Anrikt konditori i konkurs

Men det mer än 150 år gamla konditoriet kan leva vidare.

Minskad försäljning för convenience

Spendrups och matbloggare bland finalisterna i Dagligvarugalan

Ny affärsområdeschef för Sabis restauranger

Internationell stjärnglans i Årets kock-juryn

Glass i stora kajaklass

Pontus nya koncept: franskt bistrocafé

Här hamnar Axfoods nästa snabbgross-butik

McDonald's nya skylt för elladdning

Han är årets världskonditor

Hoppas få fler intresserade av choklad.

Krögarna bakom Jim & Jacob öppnar ny krog

Harrys växer

Absolut har startat resan mot 100 procent nedbrytbar flaska

Han blir ny vd på Delicato

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.109