23948sdkhjf

Snart dags för Restauranggalan

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Nedräkningen har börjat och om knappt två veckor vet vi vilka 17 som tar hem vinsten i årets upplaga av Restauranggalan. Här är finalisterna.

Närmare 50 finalister i 17 kategorier är utsedda till årets upplaga av tidningen RS Restauranger & Storköks Restauranggalan som äger rum på Cirkus i Stockholm 22 oktober.

Snart vet vi vilka vinnarna blir och de och alla nominerade hyllas på Restauranggalan som äger rum för 10:e året i ordningen.

Temperaturen stiger inför årets stora fest, där de 50 finalisterna nu har presenterats. Med Restauranggalan och dessa utmärkelser vill tidningen Restauranger & Storkök poängtera det långsiktiga perspektivet och betydelsen av förebilder, säger Lisbeth Rauden, chefredaktör på Restauranger & Storkök som arrangerar Restauranggalan för 10:e året i ordningen.

Mer information om finalisterna, galakvällen och biljetter till kvällen finns här.

Årets finalisterna i 17 kategorierna är;

Årets Arbetsplats

  • Långbro Värdshus, Älvsjö
  • Restaurang Farang, Stockholm
  • Hantverket Bar & Mat, Stockholm
  • Restaurangen Ulfsunda Slott, Stockholm

Årets Hederspris

Mottagaren presenteras på Restauranggalan.

Årets Matsalsteam

  • Restaurang Nook, Stockholm

  • Restaurang SK Mat och Människor, Göteborg

  • Restaurang Gastrologik, Stockholm

Årets Framtidslöfte

  • Victor Magdeburg

  • Fabian Olli Johansson

  • Ellinore Eklöf

Årets Hållbara Krog

  • K-Märkt Garnisonen, Stockholm

  • Gunnebo Kaffehus och Krog

  • The Plant, Stockholm

Årets Hälsokrog

  • Rutabaga, Stockholm

  • Holy Greens

  • Open New Doors, Göteborg

Årets Innovatör

  • Adam och Albin

  • Paul Svensson

  • AMF Fastigheter

Årets Klassiker

  • Ulla Winbladh, Stockholm

  • Fiskekrogen, Göteborg

  • Årstiderna, Malmö

Årets Krog

  • Operakällaren, Stockholm

  • Vollmers, Malmö

  • Restaurang Allegrine, Stockholm

Årets Kroginteriör

  • Luzette, Stockholm

  • L'Avventura, Stockholm

  • The Church,

Årets Krögare

  • Ingemar Eberstål

  • Per Dahlberg

  • Eva Thuresson

Årets Kulturrestaurang

  • Restaurang Syltan, Vandalorum

  • Restaurang SkeppsgossenMarinmuseum

  • Tekniska by Pontus

Årets Leverantör

  • Rational

  • Smakriket

  • Rescued Fruits

Årets Barkoncept

  • 7 Flaskor, Uppsala

  • Svartklubben, Åre

  • YUC Latasian

Årets Smakskapare

  • Rutabaga - Mathias Dahlgren

  • Mutantur - Alexander Sjögren

  • Restaurang Frantzén - Björn Frantzén

Årets Sommelier

  • Peter Halldén, Göteborg

  • Carl Frosterud, Stockholm

  • Erin Stockton Johansson, Stockholm

Årets Ölutvecklare

  • Josefine Olsson, Ölgäris

  • Oppigårds

  • Anders Hansson, Malmö Brewing

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Guldregn över de svenska lagen

Kocklandslaget och ytterligare två lag kommer hem med seger i Culinary World Cup.

Systembolaget öppnar utlämningsställe

Här ska nytt koncept för e-handeln testas.

Trio nominerad till Årets Fast Casual

Kale & Crave, Dogfood och Scandwich är nominerade i kategorin Årets Fast Casual i Fast Food Awards 2019.

Sushikedja öppnar nytt

Dansk juice och asiatiskt till Gallerian

Stora utmaningar med ursprungsmärkning av kött och fisk på restaurang

Nyhetsbrev

Nyhetsbrevet skickas ut två gånger i veckan (tisdag och torsdag).

Se det senaste nyhetsbrevet. Annonsera i nyhetsbrevet

Mindre marginaler - men storleken spelar ingen roll

Arkiv

Inspirerat av spanska saluhallar

Matverk Närke 2019 vanns av sBread

"När svinn blir win och botten blir toppen"

Kock och konditor laddar inför Nobelfest

Daniel Roos är Nobelkonditor för femte gången. Han gör middagen tillsammans med Tom Sjöstedt som är Nobelkock för andra året.

Sia glass byter vd

De sätter guldkant på fikastunden

Ett 50-talskafé, ett konditori med franska förtecken och anrikt Stockholmskafé är nominerade i kategorin Årets Coffee Shop.

Crêperie till galleria

Från OKQ8 till Fazer Food Services Sverige

Hon är ny kommunikationsdirektör hos måltidsleverantören.

Gateau gästar H&M

Fazerägt hantverksbageri öppnar pop up i modekoncernens inredningsbutiker i december.

Fortsatt höga konkurstal inom hotell- och restaurangbranschen

Från Sturehof till Taverna Brillo

Hon byter jobb inom Svenska Brasserier och blir restaurangchef på restaurangen vid Stureplan.

Hotell ingår samarbete med Foodloopz

Så ska Clarion Hotel Stockholm minska matsvinnet.

Hon tar över på Svenskt Kött

Julskinkan fortsatt ohotad på julbordet

Juniorkockarna helt nära pallen

De så ofta guldkrönta svenska juniorkockarna kom inte på pallen i VM 2018. Dock var inte medaljerna långt bort för laget som sammanlagt kom fyra.

Stockholmarna som gjorde det igen

Guldsviten fortsätter. Stockholm Culinary Team forsätter att bekräfta sin position som världens bästa regionala lag.

Guld till Fazer Culinary Team i Luxemburg

Guldmedaljen i storköksklassen i Culinary World Cup gick till Fazer Culinary Team.

Här är finalisterna i Årets Briljanta Idé

Trio nominerad till priset som delas ut under Fast Food Awards på Kistamässan i januari.

Ny vd på Siljans Chark

Matleveranstjänst till Malmö

Här öppnar Sabis nytt

Han är ny hos Altia

Läppja på GW

Här öppnar It´s Pleat

Här är årets bästa matböcker

Nya matkoncept till Täby centrum

Restaurangkedja säger upp personal

Orkla lägger bud på Kotipizza

Götgatsbacken för burgerkedja

Wallmans Group tappar vd

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.169