23948sdkhjf

Snart dags för Restauranggalan

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Nedräkningen har börjat och om knappt två veckor vet vi vilka 17 som tar hem vinsten i årets upplaga av Restauranggalan. Här är finalisterna.

Närmare 50 finalister i 17 kategorier är utsedda till årets upplaga av tidningen RS Restauranger & Storköks Restauranggalan som äger rum på Cirkus i Stockholm 22 oktober.

Snart vet vi vilka vinnarna blir och de och alla nominerade hyllas på Restauranggalan som äger rum för 10:e året i ordningen.

Temperaturen stiger inför årets stora fest, där de 50 finalisterna nu har presenterats. Med Restauranggalan och dessa utmärkelser vill tidningen Restauranger & Storkök poängtera det långsiktiga perspektivet och betydelsen av förebilder, säger Lisbeth Rauden, chefredaktör på Restauranger & Storkök som arrangerar Restauranggalan för 10:e året i ordningen.

Mer information om finalisterna, galakvällen och biljetter till kvällen finns här.

Årets finalisterna i 17 kategorierna är;

Årets Arbetsplats

  • Långbro Värdshus, Älvsjö
  • Restaurang Farang, Stockholm
  • Hantverket Bar & Mat, Stockholm
  • Restaurangen Ulfsunda Slott, Stockholm

Årets Hederspris

Mottagaren presenteras på Restauranggalan.

Årets Matsalsteam

  • Restaurang Nook, Stockholm

  • Restaurang SK Mat och Människor, Göteborg

  • Restaurang Gastrologik, Stockholm

Årets Framtidslöfte

  • Victor Magdeburg

  • Fabian Olli Johansson

  • Ellinore Eklöf

Årets Hållbara Krog

  • K-Märkt Garnisonen, Stockholm

  • Gunnebo Kaffehus och Krog

  • The Plant, Stockholm

Årets Hälsokrog

  • Rutabaga, Stockholm

  • Holy Greens

  • Open New Doors, Göteborg

Årets Innovatör

  • Adam och Albin

  • Paul Svensson

  • AMF Fastigheter

Årets Klassiker

  • Ulla Winbladh, Stockholm

  • Fiskekrogen, Göteborg

  • Årstiderna, Malmö

Årets Krog

  • Operakällaren, Stockholm

  • Vollmers, Malmö

  • Restaurang Allegrine, Stockholm

Årets Kroginteriör

  • Luzette, Stockholm

  • L'Avventura, Stockholm

  • The Church,

Årets Krögare

  • Ingemar Eberstål

  • Per Dahlberg

  • Eva Thuresson

Årets Kulturrestaurang

  • Restaurang Syltan, Vandalorum

  • Restaurang SkeppsgossenMarinmuseum

  • Tekniska by Pontus

Årets Leverantör

  • Rational

  • Smakriket

  • Rescued Fruits

Årets Barkoncept

  • 7 Flaskor, Uppsala

  • Svartklubben, Åre

  • YUC Latasian

Årets Smakskapare

  • Rutabaga - Mathias Dahlgren

  • Mutantur - Alexander Sjögren

  • Restaurang Frantzén - Björn Frantzén

Årets Sommelier

  • Peter Halldén, Göteborg

  • Carl Frosterud, Stockholm

  • Erin Stockton Johansson, Stockholm

Årets Ölutvecklare

  • Josefine Olsson, Ölgäris

  • Oppigårds

  • Anders Hansson, Malmö Brewing

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Skänker 44 ton mat direkt från lagret

Martin och Servera har hittat ett sätt att hantera mat som blir svinn redan på lagret.

Klart: Systembolagets hemleveranser permanentas i hela landet

Jamie Olivers Gatwick-restauranger räddas

Tennstopet får bakficka med nytt koncept

Ny vd hämtad från Grand Central.

Framgång för Poppels crowdfunding

Göteborgsmodell mot matsvinn blir rikstäckande

Nyhetsbrev

Big Mac – i sommar även med bacon

Arkiv

En kvinna kvar i Årets kock-racet

Här är de åtta finalisterna.

Lanserar drinkar av matsvinn från hotellfrukosten

Ny snabbmatskedja född – satsar på latinamerikanskt

Panamigas erbjuder bilresenärer alternativ till ”slentrianmässiga hamburgaren”.

Fazer säljer restaurangverksamheten

1000 restauranger säljs till multinationell jätte.

Klassiska Four Seasons stänger för gott

Skippar svart plast i restauranger

Med pizzabotten på väg mot toppen

Zeinas kitchen tar Mellanöstern till butikshyllan

Svensk kock ny nordisk mästare

Jobb & Karriär
Han ska styra media på Max

Cannabisglass nästa för Ben & Jerry's

Hållbart när Smaka på Stockholm drar igång

Sju nya McDonald's start på kraftig expansion

Absolut med återvunnet glas

Beyond Burger får produktion i Europa

Världsmästare tar över i stadshuset

De vill få svenskarna att äta finskt kött

Butikskonsult köper restaurangspecialist

Spendrups tar marknadschef från Paulig

Coca-Cola blir energidryck

Kändiskocken i rätten – nekar till att ha tafsat

Hållbart kafé öppnar på Drottninggatan

Striden om vegoburgarna intensifieras

Nu kommer svenskodlad Pak Choi

Kopparbergs backar

Massor av sommarjobb i restaurangbranschen

Han går från Spotify till Gastrofy

Mackmyra ökar omsättning – och förlust

De samarbetar för hållbar restaurangdrift

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.148