23948sdkhjf

Han blir ny CFO för Menigo

| Av Andréas Göransson | Tipsa redaktionen

"Vi är väldigt glada över att kunna knyta Fredrik till Menigo"

Menigo har rekryterat Fredrik Bergnäs som ny CFO med start 7 januari 2019. Fredrik har bred erfarenhet inom finans samt projektledning och har haft flera olika roller inom området, bland annat på Rusta, Amadeus, Systembolaget och senast Pierce. Det skriver man i ett pressmeddelande.

– Menigo har en tydlig värdegrund som stämmer väl överens med mina egna värderingar. Företagets verksamhet, med dess styrkor och utmaningar, passar väl överens med mina tidigare erfarenheter inom bland annat mat och dryck, logistik samt e-handel. Med de kunskaperna och erfarenheterna hoppas jag kunna hjälpa Menigo nå nya höjder, säger Fredrik Bergnäs i pressmeddelandet.

Fredrik har de senaste tre åren arbetat som CFO och Senior Project Manager på e-handelsbolaget Pierce AB. Innan dess arbetade han som CFO på Rusta och Amadeus samt ansvarig för business control och redovisning på Systembolaget. På Menigo blir Fredrik i rollen som CFO ansvarig för att säkerställa att företaget inom ramen för finans arbetar ansvarsfullt och långsiktigt i nära samarbete med den amerikanska ägaren Sysco.

– Vi är väldigt glada över att kunna knyta Fredrik till Menigo. Med sin gedigna kompetens inom finans, projektledning och ledarskap, samt hans erfarenhet från olika bolag blir Fredrik ett värdefullt tillskott i vår företagsledning och Menigos fortsatta utveckling, berättar Jonas Köhler VD Menigo.

Fredrik tar över efter Kent Stenberg som valt att fortsätta inom Menigos försäljningsorganisation.


Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Startsidan just nu

Tyska bron vill bygga restaurangbrygga

Nu återinvigs klassisk saluhall

Nyöppnar efter omfattande renovering med flera restauranger och handel.

Från Sabis till Clarion Hotel Sign

Myllymäkis meny tonsatt av Gessle

Nu introducerar Finnair ett musiksamarbete mellan kocken och artisten för att skapa optimal matupplevelse ombord.

Lanserar svensk ekologisk sriracha

Här öppnar Harrys

Nyhetsbrev

Nyhetsbrevet skickas ut två gånger i veckan (tisdag och torsdag).

Se det senaste nyhetsbrevet. Annonsera i nyhetsbrevet

Prisas ånyo för hållbarhet och envetet fokus på matsvinn

I veckan utsågs han av Vi Konsumenter till Årets Hållbarhetskock.

Arkiv

Coca Cola fick rätt mot norsk läsk

Vegetarisk rätt Söderbornas favorit

Prisas för viltmat

Hon vann Mack-SM med klimatsmartare alternativ

Stockholmsbagare bakom Sveriges bästa macka.

Trio till köpcentrum

Så vill Martin & Servera och Kronfågel minska matsvinnet

Ska ta vara på gamla värphöns som slaktas utan att köttet används.

Det här är årets bästa charkuterier

Slowfood på ny nivå

Hantverksbageri till NK Parkaden

En bransch i uppgång

Från Arla till LRF

Mejerijättens kommunikationschef efterträder Linda Segerblom på LRF.

Ny lunchresturang i Solna

De öppnar restaurang Handelshuset

Välmeriterad duo satsar på fransk bistromat och bakverk i Handelshuset i Saltsjöbaden.

Hjälp oss att utveckla RS Restauranger & Storkök

Delta i vår läsarundersökning.

O´Learys vd kliver av

Efter knappt tre år lämnar Christian Bellander vd-posten. Han får nu styrelsepost i företaget.

En lagledares julbordsfavoriter

På RS Restauranger & Storköks Facebooksida tipsar Svenska Kocklandslagets lagledare Fredrik Andersson om fem julbordsmåsten.

15 koncept till Kungälv

Här är kafé- och restaurangkoncepten som tar plats i Kongahälla Food Hall som öppnar i slutet av mars nästa år.

Urban Deli firar tio år med ny bar

Jobb & Karriär
Han blir ny CFO för Menigo

Ölbrist är inte ett problem – ännu

Mer vegetariskt på tallriken

Här öppnar gastropub

1

Restauranggalan 2018
Luzette bjuder på årets kroginteriör

Till bords!

Kockduo till Frippes

Dumplingkedja öppnar fjärde restaurangen i år

Svenskarna äter mer parmesan än någonsin

Da Matteo med orangeri

Norsk läsk byter namn efter påtryckningar

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.151