23948sdkhjf

Tjoget i ny skrud

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Ny serveringsyta för Stockholmskrogen som också fått ett ansiktslyft.

Tjoget i Hornstull i Stockholm lanserar nytt koncept och utseende signerat byrån Arrhov Frick. I och med omarbetningen av konceptet till att bli ett ölkafé, Kafé Tjoget, har även antalet sittplatser utökats då lokalen inte längre inhyser barberarsalongen Roy & Son. Det "nya" namnet är en hommage till det gamla Kafé Tjoget, som också låg i Hornstull och som var Sveriges sista ölkafé att stänga år 1994. 

- Det känns väldigt kul att få möjligheten att göra Tjoget ännu mer tillgängligt. Med en ny serveringsyta i Tjogets lokaler har vi cirka 40 nya sittplatser. Gott om plats för stora sällskap som inte tidigare fått plats att hänga hos oss, säger Joel Söderbäck som är en av krögarna på Tjoget i en kommentar.

På menyn finns varma och kalla smårätter som chark, focaccia och sötsaker med inspiration från medelhavet. Kafé Tjoget öppnar 6 november och ska servera mat och dryck från lunch till sent alla veckans dagar därtill brunch från på helger.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Sverige världens fjärde mest veganvänliga land

Sveriges första rödbetskokeri

Sydgrönts vd om den nya produktionen i Findus gamla lokaler i Bjuv.

Restaurangleverantör slutar med tobak

Sologäster välkomnas till Oaxen

Skånska matprofiler prisade

Restaurang Vollmers utsedd till Årets skånska krog för andra året i rad.

Sveriges första kattcafé

Nyhetsbrev

Kvalitetsfisk växer med förvärv nummer tre

Arkiv

Svensk Nobelhyllning i Bocuse d'Or

Sebastian Gibrand: Jag har inför VM förberett mitt livs måltid.

Dahlgren och Naess öppnar hotellbistro

Parisisk atmosfär när stjärnduon står för maten på nytt boutiquehotell.

Systembolaget varnar vinleverantör

Burger King planerar kraftig expansion

Restauranger och storkök börjar med returlådor

Så ska Martin & Servera bli mer hållbart

Projekt gör matsvinn lönsamt för restauranger

Vinnova har beviljat medel för att lösa transport- och logistikfrågorna.

”Lång lista på spännande innovationer”

Erik Wallin på foodtech-bolaget Gastrofy rapporterar i en gästkrönika från CES i Las Vegas.

Guldregn över de svenska lagen

Kocklandslaget och ytterligare två lag kommer hem med seger i Culinary World Cup.

Stark jobbprognos

Upp 12 procent för hotell- och restaurangbranschen.

Pontus Frithiof rivstartar året i hälsans tecken

Pontus in the air ska bli Arlandas bästa arbetsplats med hjälp av hälsoprofil och inspiratör.

Stillahavsostron testodlas på västkusten

Svampgruvan i Kiruna stängs

Fandado flyttar till city

Nystart för Stockholmskrogen med meny på esperanto.

Pizza Hut tappar långvarig vd

Cateringföretag vill expandera

Ny grillrestaurang på Avenyn

The Prime Grill del av en förnyelseprocess som pågår i hela området.

Ny vd på Circle K

Bagerierna sanerar surdegsbröd

Styckmästarn med ny vd

Tillbaka till Nordic Choice Hotels

Burgerkedja med ny marknadschef

Klassiskt bakverk tas ur sortimenten

Köttfest på Stockholmsrestaurang

Picadeli växer på kontinenten

Ska expandera i södra Sverige

Utvecklar barkoncept

Dole säljer i Sverige och Finland

Populär chokladmjölk återkallas – flaskan kan gå sönder

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.13