23948sdkhjf

Ny lunchresturang i Solna

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Sabis har öppnat restaurang hos Telenor i Råsunda.

Sabis har utökat närvaron i Telenors kontorshus och går från att driva kafé till att öppna restaurang med plats för 170 gäster. Restaurangchef är Johanna Töverud och köksmästare är Jens Paulsson.

Läs också: Petite Sabis ny matsatsning

I den 200 kvadratmeter stora restaurangen ska alltid finnas minst tre rätter serveras: en vegetarisk, en fisk och en kötträtt. Utöver lunch finns det möjlighet till catering, för både privatpersoner och företag.

- Kvalitet är viktigt för oss och därför kommer vi endast att använda de bästa råvarorna, kopplade till säsong, säger köksmästare Jens Paulsson i en kommentar.

Restaurangen är ritad av By Saga Stories och inredd med naturoljad ekparkett, grå natursten, stora gröna partier och 200 italienskdesignade pendlande glödlampor som illustrerar stjärnhimmel.

Sabis Råsunda är det senaste tillskottet i Sabi Restaurang & Deli och sedan tidigare driver Sabis 25 restauranger och 12 kaféer och under hösten 2019 slår även portarna upp till restaurang Solna United.

I familjeföretaget ingår även Sabis butiker med fem matbutiker, samt hotell- och konferensgrenen  med tre hotell och två dagkonferensanläggningar.

Sabis omsätter cirka 1 miljard kronor och företaget har idag cirka 600 medarbetare.

Mer om: Sabis | Sabis Råsunda
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Veganskt intresserar på nätet

Coca-Cola ändrar formen: ”Största satsningen sedan 1971”

Espresso House tar in ärtdryck

Nya kocktävlingar ska fånga upp gymnasieelever

Max på offensiven mot fossilbaserad plast

Potatisdrycksföretag tar in 11 miljoner

Nyhetsbrev

Brödernas tredje och fjärde restaurang

Planerar att expandera med 20-talet restauranger.

Arkiv
1

Tre nytillskott i kocklandslaget

Inte en enda kvinna i det Svenska kocklandslaget.

Hon är Ekstedts nya köksmästare

Norska läskproducenten förlorar mot Coca-Cola – igen

Västerbottensost blir dokumentär

Unik sushirestaurang får tillfällig replika i Stockholm

Restaurangchefen för Nadeshiko Sushi öppnar pop up.

Nu rullar kedjan sushi även på Ica

Ska brygga öl med helt ny robotcell

Hon är Stadshuskällarens nya konditor

Tyskland tog sommelier-guldet

Överraskande vinnare i sommelier-VM.

Ungas matval styrs av värderingar

Finalisterna i sommelier-VM klara

Innovativa bakverk av Årets bagare 2019

Här ska Martin & Servera bygga nytt lager

Här är Årets rätt – av Årets kock

Sveriges bästa unga bagare korad

Familjer testar middagar åt Urban Deli

Fredrik Lindfors vidare i Sommelier-VM

Italiensk mat – mest poppis i hela världen

Framtidens mat – så tänkte vi förr och så tänker vi nu

Hamburgerrestauranger utsätter gäster för onödiga risker

Kennedy Bakircioglü får egen öl

Efter kritiken: Max avbryter veganmärkningen

Martin & Servera drar ned på plasten

Stockholm Fisk i ny tappning

Max inför veganmärkning

Poke bowl-koncept växer i Göteborg

Coca-Cola lanserar läsk med biljakt

Ökad tillväxt men stora utmaningar för Mackmyra

Burkvinet är här

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.143