23948sdkhjf

Ny lunchresturang i Solna

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Sabis har öppnat restaurang hos Telenor i Råsunda.

Sabis har utökat närvaron i Telenors kontorshus och går från att driva kafé till att öppna restaurang med plats för 170 gäster. Restaurangchef är Johanna Töverud och köksmästare är Jens Paulsson.

Läs också: Två nya driftschefer på Sabis

I den 200 kvadratmeter stora restaurangen ska alltid finnas minst tre rätter serveras: en vegetarisk, en fisk och en kötträtt. Utöver lunch finns det möjlighet till catering, för både privatpersoner och företag.

- Kvalitet är viktigt för oss och därför kommer vi endast att använda de bästa råvarorna, kopplade till säsong, säger köksmästare Jens Paulsson i en kommentar.

Restaurangen är ritad av By Saga Stories och inredd med naturoljad ekparkett, grå natursten, stora gröna partier och 200 italienskdesignade pendlande glödlampor som illustrerar stjärnhimmel.

Sabis Råsunda är det senaste tillskottet i Sabi Restaurang & Deli och sedan tidigare driver Sabis 25 restauranger och 12 kaféer och under hösten 2019 slår även portarna upp till restaurang Solna United.

I familjeföretaget ingår även Sabis butiker med fem matbutiker, samt hotell- och konferensgrenen  med tre hotell och två dagkonferensanläggningar.

Sabis omsätter cirka 1 miljard kronor och företaget har idag cirka 600 medarbetare.

Mer om: Sabis | Sabis Råsunda
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)

Mest läst

Startsidan just nu

Nets testar swishmodul i restaurangmiljö

Pappersmuggar mest miljövänliga enligt livscykelanalys

Porslinskopp måste användas minst 350 gånger för att ge mindre koldioxidavtryck.

Jobb & Karriär
Två nya driftschefer på Sabis

Utökat matutbud går hem hos Circle K

Tävling
De slåss om titeln Årets konditor 2019

McDonald's äger inte sitt avfall

Nyhetsbrev

Jobb & Karriär
Marcus Ekman tillbaka hos Pontus

Stjärnkrögaren även aktuell med ny gotländsk krog.

Arkiv

Paul Svenssons senaste svinnprojekt – ihop med Coop

Sallader och sushi till Kungsholmens nya knutpunkt

Skänker 44 ton mat direkt från lagret

Martin och Servera har hittat ett sätt att hantera mat som blir svinn redan på lagret.

Klart: Systembolagets hemleveranser permanentas i hela landet

Jamie Olivers Gatwick-restauranger räddas

Tennstopet får bakficka med nytt koncept

Ny vd hämtad från Grand Central.

Framgång för Poppels crowdfunding

Göteborgsmodell mot matsvinn blir rikstäckande

Big Mac – i sommar även med bacon

Tävling
En kvinna kvar i Årets kock-racet

Här är de åtta finalisterna.

Lanserar drinkar av matsvinn från hotellfrukosten

Ny snabbmatskedja född – satsar på latinamerikanskt

Panamigas erbjuder bilresenärer alternativ till ”slentrianmässiga hamburgaren”.

Fazer säljer restaurangverksamheten

1000 restauranger säljs till multinationell jätte.

Klassiska Four Seasons stänger för gott

Skippar svart plast i restauranger

Med pizzabotten på väg mot toppen

Zeinas kitchen tar Mellanöstern till butikshyllan

Jobb & Karriär
Han ska styra media på Max

Absolut med återvunnet glas

Beyond Burger får produktion i Europa

Jobb & Karriär
Världsmästare tar över i stadshuset

De vill få svenskarna att äta finskt kött

Butikskonsult köper restaurangspecialist

Jobb & Karriär
Spendrups tar marknadschef från Paulig

Coca-Cola blir energidryck

Kändiskocken i rätten – nekar till att ha tafsat

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.172