23948sdkhjf

Ny lunchresturang i Solna

| Av Pernilla Hansson | Tipsa redaktionen

Sabis har öppnat restaurang hos Telenor i Råsunda.

Sabis har utökat närvaron i Telenors kontorshus och går från att driva kafé till att öppna restaurang med plats för 170 gäster. Restaurangchef är Johanna Töverud och köksmästare är Jens Paulsson.

Läs också: Här öppnar Sabis nytt

I den 200 kvadratmeter stora restaurangen ska alltid finnas minst tre rätter serveras: en vegetarisk, en fisk och en kötträtt. Utöver lunch finns det möjlighet till catering, för både privatpersoner och företag.

- Kvalitet är viktigt för oss och därför kommer vi endast att använda de bästa råvarorna, kopplade till säsong, säger köksmästare Jens Paulsson i en kommentar.

Restaurangen är ritad av By Saga Stories och inredd med naturoljad ekparkett, grå natursten, stora gröna partier och 200 italienskdesignade pendlande glödlampor som illustrerar stjärnhimmel.

Sabis Råsunda är det senaste tillskottet i Sabi Restaurang & Deli och sedan tidigare driver Sabis 25 restauranger och 12 kaféer och under hösten 2019 slår även portarna upp till restaurang Solna United.

I familjeföretaget ingår även Sabis butiker med fem matbutiker, samt hotell- och konferensgrenen  med tre hotell och två dagkonferensanläggningar.

Sabis omsätter cirka 1 miljard kronor och företaget har idag cirka 600 medarbetare.

Mer om: Sabis | Sabis Råsunda
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Couet och Thureson satsar på mat med bröd

Dos Gringos ut och Manufacture in när matscenen i Ringens köpcentrum förnyas.

Värsta yrkesgruppen att servera

De är bäst på att rädda mat

Sverige världens fjärde mest veganvänliga land

Sveriges första rödbetskokeri

Sydgrönts vd om den nya produktionen i Findus gamla lokaler i Bjuv.

Restaurangleverantör slutar med tobak

Nyhetsbrev

Sologäster välkomnas till Oaxen

Arkiv

Skånska matprofiler prisade

Restaurang Vollmers utsedd till Årets skånska krog för andra året i rad.

Sveriges första kattcafé

Kvalitetsfisk växer med förvärv nummer tre

Svensk Nobelhyllning i Bocuse d'Or

Sebastian Gibrand: Jag har inför VM förberett mitt livs måltid.

Dahlgren och Naess öppnar hotellbistro

Parisisk atmosfär när stjärnduon står för maten på nytt boutiquehotell.

Systembolaget varnar vinleverantör

Burger King planerar kraftig expansion

Restauranger och storkök börjar med returlådor

Så ska Martin & Servera bli mer hållbart

Projekt gör matsvinn lönsamt för restauranger

Vinnova har beviljat medel för att lösa transport- och logistikfrågorna.

”Lång lista på spännande innovationer”

Erik Wallin på foodtech-bolaget Gastrofy rapporterar i en gästkrönika från CES i Las Vegas.

Guldregn över de svenska lagen

Kocklandslaget och ytterligare två lag kommer hem med seger i Culinary World Cup.

Stark jobbprognos

Upp 12 procent för hotell- och restaurangbranschen.

Pontus Frithiof rivstartar året i hälsans tecken

Pontus in the air ska bli Arlandas bästa arbetsplats med hjälp av hälsoprofil och inspiratör.

Stillahavsostron testodlas på västkusten

Svampgruvan i Kiruna stängs

Fandado flyttar till city

Nystart för Stockholmskrogen med meny på esperanto.

Ny vd på Circle K

Bagerierna sanerar surdegsbröd

Styckmästarn med ny vd

Tillbaka till Nordic Choice Hotels

Burgerkedja med ny marknadschef

Klassiskt bakverk tas ur sortimenten

Köttfest på Stockholmsrestaurang

Picadeli växer på kontinenten

Ska expandera i södra Sverige

Utvecklar barkoncept

Dole säljer i Sverige och Finland

Populär chokladmjölk återkallas – flaskan kan gå sönder

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.091