23948sdkhjf

Här är finalisterna i Fast Food Awards 2019

21 finalister är nu utsedda.

Nu står det klart vilka som har chansen att vinna i Fast Food Awards 2019.  Vinnare i åtta kategorier utses i tävlingen som äger rum den 30 januari på Fastfood- och Cafémässan i Stockholm.

Vinnaren i den nya kategorin Årets Ekoboost tillkännages under prisceremonin.

Tävlingen arrangeras av Fast Food Magazine.

Det nya priset Årets Ekoboost  går till den snabbmatsaktör som under de tre första kvartalen under 2018 har ökat sina ekologiska livsmedelsinköp mest.

Övriga sju kategorier är: Årets Briljanta Idé, Årets Coffee Shop, Årets Ekoboost, Årets Fast Casual, Årets Hjärta, Årets Kombo och Årets Leverantör.

– Fast Food Award är en viktig och unik tävling som driver på innovation och kvalité i fast food-branschen. Våra juryledamöter har hjärnkoll på segmentet och vet vad som ska belönas. Genom våra priser är vi ofta tidigt ut med att upptäcka branschens offensiva kreatörer., säger Lisbeth Rauden, chefredaktör Fast Food Magazine.

– Att hållbarhet och ekologi nu är en viktig fråga för snabbmatsbranschen uppmärksammar vi med det nya priset Årets Ekoboost, där vi samarbetar med Ekomatcentrum.

Årets 21 finalister sju kategorier är :

Årets Briljanta Idé

Sopköket

Max

The Fishery

Årets Coffee Shop

Fosch Artisan

Älskade Traditioner

Vetekatten

Årets Ekoboost

Inga finalister – en vinnare utses den 30 januari på Fast Food Awards.

Årets Fast Casual

Dog Food

Kale & Crave

Scandwich Stockholm

Årets Hjärta

Wrapsody

Taku-Taku

Grönt o´ Gott

Årets Kombo

Doktor Mat

The Fishery

K-märkt Bokcafé

Årets Leverantör

Yrkeshögskolan i Kristianstad

Oatly

Bokamarknad

Årets Street Food

Korrito

Matsas Mat

The Good Gringo

Fast Food Awards arrangeras av tidningen Fast Food Magazine i samarbete med kategorisponsorerna Bonjour, Dole Fresh Cut Solutions, Coca Cola, Gastro Nord/Gastro Summit, Haugen-gruppen och Ekomatcentrum.

Fast Food Awards har arrangerats sedan januari 2011 och under premiärupplagan fick sex vinnare utmärkelser. Totalt har närmre 50 vinnare korats genom åren och den 30 januari är det dags att utse åtta nya fast food-hjältar.

Läs mer om finalisterna och motiveringar på fastfoodawards.se

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078