23948sdkhjf

Tre leverantörer att lita på

Här är trion som är nominerad till utmärkelsen Årets leverantör i Fast Food Awards.

Yrkeshögskolan i Kristianstad, Oatly och Bokamarknad är trion som är nominerade till kategorin Årets leverantör i Fast Food Awards. Utmärkelsen delas ut under Fastfood- och cafémässan på Kistamässan i Stockholm  den 30 januari 2019. 

Priset delas ut till ett företag som i hög grad har bidragit till att skapa mervärden för fastfood- och conveniencebranschen. Det kan beröra sortiment, service, teknik, miljö eller annat som påtagligt ökar värdet för kunderna och/eller personal och hela företaget.

Årets finalister är en yrkeshögskola, en leverantör av havrebaserade produkter och en tjänst som hjälper mindre kunder att hitta sin marknad. 

Här är årets tre finalister i kategorin Årets leverantör i Fast Food Awards.

Yrkeshögskolan i Kristianstad
Yrkeshögskolan i Kristianstad arbetar med den kanske viktigaste frågan i branschen just nu: kompetensförsörjning. En uthållig satsning på kvalificerad yrkesutbildning är avgörande för branschens framtid.

Oatly
Oatly har arbetat länge och ihärdigt med att utveckla "non-dairy", som nu är etablerat i branschen tack vare dem. Man har varit trogen sin havre och affärsidé fullt ut och möt branschens konsumenter med nya alternativ.

Bokamarknad
Bokamarknad hjälper små aktörer att hitta kunderna på ett enkelt sätt - något som annars kan vara tidskrävande och svårt. Att kunna söka och planera sin marknad kan för många öka affärsmöjligheterna i branschen.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062