23948sdkhjf

De är bäst på street food

Matsas Mat, Korrito och The Good Gringo är finalister i kategorin Årets streetfood i Fast Food Awards 2019.

Mobila restaurangen Matsas Mat från Bollnäs, Malmöbaserade Korrito och  Stockholmsbaserade The Good Gringo är finalister i ketagorin Årets street food. 

De nominerade vet  exakt vad folk vill äta i farten och serveringsenheten är oftast ambulerande och temporär.

Här är finalistmotiveringarna;

Korrito

Korrito lyckas med konststycket att servare snabbt, snyggt och läckert på papperstallrikar. Egengjord magisk kimchi och genomgående höga smaker. Kombinationen av krispig potatis och grönsaker, bulgogi, krämiga såser och kimchi får oss att längta till nästa säsong.

Matsas Mat

Smaksäkert team som erövrat inte bara Sverige utan även europamarknaden med sin högrevsburgare. Lokalproducerade råvaror hanteras på ett smaksäkert sätt och balansen i burgaren är fulländad. Helt klart beroendeframkallande.

The Good Gringo

Här levereras en totalupplevelse med wow-faktor. Superproffsigt bemötande och perfekta burritos och bowls med fräscht och gott innehåll. Perfekt lunch förpackad på ett snyggt sätt. Med smak och känsla från Kalifornien med ett stänk av Mexico.

Utmärkelsen delas ut under Fast Food Awards som arrangeras på Fast Food- och cafémässan som äger rum på Kistamässan i Stockholm 30 januari.

Årets konferencier är programledaren och journalisten Fredrik Berling. Branschtävlingen Fast Food Awards arrangeras av tidningen Fast Food Magazine. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079