23948sdkhjf

Pontus Frithiof rivstartar året i hälsans tecken

| Av Mona Johansson | Tipsa redaktionen

Pontus in the air ska bli Arlandas bästa arbetsplats med hjälp av hälsoprofil och inspiratör.

Krögaren och entreprenören Pontus Frithiof rivstartar 2019 med ett initiativ som har som ambition att göra Pontus in the air till Arlandas bästa arbetsplats.

Läs också: Flygplatslounge kan få pris

– Det här är ett roligt och viktigt startskott för 2019. Vår ambition är att bli en attraktiv arbetsgivare, få friskare och gladare personal, minska sjukskrivningar och därigenom bli mer lönsamma och nå högre effektivitet. Jag hoppas att vår satsning även ska sporra andra företag på Arlanda och i hela Sverige, säger Pontus Frithiof, ägare och grundare Pontus Group.

Till sin hjälp tar han hälsoprofilen och elitskidåkaren Jonas Böhlmark samt rådgivaren och inspiratören Svante Randlert. Syftet är att engagera, skapa medvetenhet och utveckla personal, chefer och ledning. Alla uppmuntras att delta utifrån sina egna förutsättningar, och deltagarna erbjuds månatliga uppföljningar.

 Vi ska hjälpa dem med ett helhetstänk, 360 grader, och höja medvetenheten om gemenskap, innovationskraft, antiinflammatorisk kost, fysisk och mental träning på arbetsplatsen. Det är ett ärofullt uppdrag som sträcker sig över tid, vilket är en förutsättning för att skapa kontinuerlig förbättring och mätbara resultat, säger Jonas Böhlmark.

Ledningsgruppen och företagets chefer ska dessutom tillsammans med affärsrådgivaren och föreläsaren Svante Randlert arbeta med strategisk kompetensförsörjning. Satsningen inkluderar även ”Arlanda Challenge”, där alla företag på Stockholm Arlanda Airport kan delta i föredrag och kostrådgivning.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Sveriges första kattcafé

Kvalitetsfisk växer med förvärv nummer tre

Svensk Nobelhyllning i Bocuse d'Or

Sebastian Gibrand: Jag har inför VM förberett mitt livs måltid.

Dahlgren och Naess öppnar hotellbistro

Parisisk atmosfär när stjärnduon står för maten på nytt boutiquehotell.

Systembolaget varnar vinleverantör

Burger King planerar kraftig expansion

Nyhetsbrev

Restauranger och storkök börjar med returlådor

Arkiv

Så ska Martin & Servera bli mer hållbart

Projekt gör matsvinn lönsamt för restauranger

Vinnova har beviljat medel för att lösa transport- och logistikfrågorna.

”Lång lista på spännande innovationer”

Erik Wallin på foodtech-bolaget Gastrofy rapporterar i en gästkrönika från CES i Las Vegas.

Stark jobbprognos

Upp 12 procent för hotell- och restaurangbranschen.

Pontus Frithiof rivstartar året i hälsans tecken

Pontus in the air ska bli Arlandas bästa arbetsplats med hjälp av hälsoprofil och inspiratör.

Stillahavsostron testodlas på västkusten

Svampgruvan i Kiruna stängs

Fandado flyttar till city

Nystart för Stockholmskrogen med meny på esperanto.

Guldregn över de svenska lagen

Kocklandslaget och ytterligare två lag kommer hem med seger i Culinary World Cup.

Pizza Hut tappar långvarig vd

Cateringföretag vill expandera

Ny grillrestaurang på Avenyn

The Prime Grill del av en förnyelseprocess som pågår i hela området.

Antalet krogkonkurser ökade kraftigt 2018

Svenska Ägg: Det finns en marknad för hönskött

Sju av tio svenskar äter eller kan tänka sig äta hönskött, enligt undersökning.

Ny vd på Circle K

Bagerierna sanerar surdegsbröd

Brott mot livsmedelslagen kan ge fängelse

Styckmästarn med ny vd

Tillbaka till Nordic Choice Hotels

Burgerkedja med ny marknadschef

Klassiskt bakverk tas ur sortimenten

Köttfest på Stockholmsrestaurang

Picadeli växer på kontinenten

Ska expandera i södra Sverige

Utvecklar barkoncept

Dole säljer i Sverige och Finland

Populär chokladmjölk återkallas – flaskan kan gå sönder

Lanserar ersättning för plastsugrör

Ny Sushi Yama i Linköping

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.105