23948sdkhjf

Pontus Frithiof rivstartar året i hälsans tecken

Pontus in the air ska bli Arlandas bästa arbetsplats med hjälp av hälsoprofil och inspiratör.

Krögaren och entreprenören Pontus Frithiof rivstartar 2019 med ett initiativ som har som ambition att göra Pontus in the air till Arlandas bästa arbetsplats.

– Det här är ett roligt och viktigt startskott för 2019. Vår ambition är att bli en attraktiv arbetsgivare, få friskare och gladare personal, minska sjukskrivningar och därigenom bli mer lönsamma och nå högre effektivitet. Jag hoppas att vår satsning även ska sporra andra företag på Arlanda och i hela Sverige, säger Pontus Frithiof, ägare och grundare Pontus Group.

Till sin hjälp tar han hälsoprofilen och elitskidåkaren Jonas Böhlmark samt rådgivaren och inspiratören Svante Randlert. Syftet är att engagera, skapa medvetenhet och utveckla personal, chefer och ledning. Alla uppmuntras att delta utifrån sina egna förutsättningar, och deltagarna erbjuds månatliga uppföljningar.

 Vi ska hjälpa dem med ett helhetstänk, 360 grader, och höja medvetenheten om gemenskap, innovationskraft, antiinflammatorisk kost, fysisk och mental träning på arbetsplatsen. Det är ett ärofullt uppdrag som sträcker sig över tid, vilket är en förutsättning för att skapa kontinuerlig förbättring och mätbara resultat, säger Jonas Böhlmark.

Ledningsgruppen och företagets chefer ska dessutom tillsammans med affärsrådgivaren och föreläsaren Svante Randlert arbeta med strategisk kompetensförsörjning. Satsningen inkluderar även ”Arlanda Challenge”, där alla företag på Stockholm Arlanda Airport kan delta i föredrag och kostrådgivning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094